Cum sa iti infiintezi firma visurilor tale in 7 pasi Cum sa iti infiintezi firma visurilor tale in 7 pasi
Rated 4/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Foarte multi tineri, dar si multi adulti dintre cei care au lucrat ani la rand pentru cineva, isi doresc sa isi infiinteze propriile firme pentru a deveni proprii sefi, cu propriile reguli si de ce nu, avand castiguri mult mai frumoase pentru asigurarea viitorului si pentru a avea o familie fericita careia sa ii poata oferi tot ce are nevoie. Infiintarea unei firme nu este un lucru chiar atat de greu din momentul in care reusesti sa afli care sun
Publicat pe 21 Nov 2014 15:46:12 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
8.
0


Foarte multi tineri, dar si multi adulti dintre cei care au lucrat ani la rand pentru cineva, isi doresc sa isi infiinteze propriile firme pentru a deveni proprii sefi, cu propriile reguli si de ce nu, avand castiguri mult mai frumoase pentru asigurarea viitorului si pentru a avea o familie fericita careia sa ii poata oferi tot ce are nevoie.


Infiintarea unei firme nu este un lucru chiar atat de greu din momentul in care reusesti sa afli care sunt principalii pasi pe care ii de parcurs pentru a realiza acest lucru. Daca ai alaturi o echipa cu experienta care sa te ajute in obtinerea rapida a actelor, in mod sigur inceputul pentru firma ta va putea fi un succes, iar primul pas va fi facut cu dreptul.

infiintari firme

1. Verificarea la Registrul Comertului pentru infiintarea firmei tale este primul lucru pe care il vei face pentru a vedea daca totul este in regula. La Registrul Comertului este verificat daca nu cumva mai exista deja o firma cu acelasi nume si daca exista alte coincidente care pot afecta infiintarea firmei.


2. Inainte sa inregistrezi actele de proprietate la ANAF, acest lucru fiind cel de-al doilea pas pe care il ai de facut, trebuie sa gasesti un sediu social pentru firma ta. Apoi, ANAF-ul elibereaza adeverinta prin intermediul careia ai confirmarea ca poti folosi acel sediu social pentru firma ta.


3. Doar in cazul in care sediul social se afla intr-un bloc, unde sunt familii, trebuie mai intai sa obtii aprobarea, atat de la asociatia de proprietari, cat si de la vecinii ai caror pereti sunt conectati de sediul social al firmei - vecinii de sus, de jos, din stanga si din dreapta.


4. Prin completarea Actului Constitutiv vei oferi mai multe date despre firma. Aici sunt incluse: date de identificare ale asociatilor, forma de organizare a societatii dar si denumirea societatii, locatia exacta a sediului social dar in acelasi timp si punctul de lucru, in cazul in care acesta este diferit de sediul social, care este activitatea principala si care este cea secundara, cuantumul capitalului social precum si contributia tuturor asociatilor la pierderi si profit, precum si numirea unui administrator al societatii care va fi numit pentru o perioada limitata de timp.


5. Cel de-al cincilea pas consta in prezentarea dovezilor cum ca au fost efectuate platile necesare mentionate in Actul Constitutiv.


6. Un alt act de care este nevoie este reprezentat de declaratii pe proprie raspundere ale asociatilor sau administratorilor cum ca functia lor nu intra in conflict cu vreo alta functie si respecta toate prevederile legale pentru infiintari firme.


7. Ultimul pas pentru ca firma sa fie infiintata este ca administratorii de firma sa se intalneasca la notariat pentru a obtine specimenul de semnatura.


Acorda o nota acestui articol:
8
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10