Cum sa ai o firma de succes din prima luna Cum sa ai o firma de succes din prima luna
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Destul de multi tineri opteaza in zilele noastre pentru infiintarea propriei firme care sa genereze suficient profit astfel incat sa se intretina atat pe ei cat si familiile lor. Bineinteles, cum numarul de infiintari de firme este destul de mare, nu toate reusesc sa supravietuiasca pe piata mai mult de cateva luni. Secretul succesului nu este intotdeauna acelasi, insa la infiintarea firmei tale va trebui sa ai in vedere cateva aspecte astfel inc
Publicat pe 19 Mar 2015 12:59:46 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


infiintari firmeDestul de multi tineri opteaza in zilele noastre pentru infiintarea propriei firme care sa genereze suficient profit astfel incat sa se intretina atat pe ei cat si familiile lor. Bineinteles, cum numarul de infiintari de firme este destul de mare, nu toate reusesc sa supravietuiasca pe piata mai mult de cateva luni. Secretul succesului nu este intotdeauna acelasi, insa la infiintarea firmei tale va trebui sa ai in vedere cateva aspecte astfel incat sa ai mai multe sanse de reusita.


1. Documenteaza-te

Inainte de a face orice demers pentru a-ti incepe firma, va trebui sa parcurgi o etapa destul de importanta, aceea de documentare. Este unul dintre cele mai importante, deoarece in functie de informatiile pe care le detii vei reusi sa iei decizii mai mult sau mai putin bune. Cunoscand ceea ce se afla deja pe piata vei afla ceea ce ai de facut pentru ca varianta ta de afacere sa fie mai buna decat a celorlalti aflati deja in piata.


Mai mult decat atat, documentandu-te cu cat mai multe informatii, vei afla care sunt preturile pe care le-ai putea practica aproximativ pentru ceea ce oferi, dar si cheltuielile la care sa te astepti. In functie de informatiile pe care le-ai strans, vei putea trece la cel de-al doilea pas pe care il ai de facut la infiintarea firmei.


2. Creeaza un plan

Odata ce ai obtinut informatiile de care ai nevoie vei putea elabora un plan pe care sa te poti baza in momentul in care vei porni afacerea. Acesta te va ajuta sa tii o evidenta cat mai exacta a tot ceea ce inseamna cheltuieli de efectuat, plus ca vei exact care sunt pasii pe care ii ai de urmat pentru obtinerea rezultatelor.


Planul o sa te ajute sa ai o traiectorie mai exacta pentru ceea ce faci si te ajuta sa intelegi in fiecare moment daca te incadrezi in parametrii pe care i-ai stabilit de la inceput, reusind in acest fel sa iti dai seama daca reusesti sa te mentii in limitele stabilite si cand e cazul sa schimbi ceva in planul facut.


3. Cauta oferte

Din momentul in care ai in fata planul pe care ti l-ai stabilit, vei putea incepe sa cauti oferte convenabile. Va trebui sa gasesti acele oferte care iti ofera o gama destul de larga de servicii. Pentru ca inceputul unei firme, dar si intretinerea ei pe parcurs, inseamna destul de multe cheltuieli, va trebui sa ai in vedere inca de la inceput nu doar infiintarea firmei, ci si obtinerea sediului social, contabilitatea firmei, promovarea ei s.a.m.d.


Cu cat mai multe servicii incluse, cu atat mai bine pentru tine, deoarece vei reusi sa obtii oferte cumulate, iar gestionarea a tot ceea ce se intampla in firma va putea fi facuta mult mai usor.


4. Urmareste obiectivele

Odata ce ai trecut prin aceste etape, ceea ce ai de facut este sa mentii planul pe care ti l-ai stabilit la inceput. Cu informatiile acumulate vei reusi sa faci orice modificare de care este nevoie, in momentul in care este nevoie de ea.


Pentru ca obiectivele tale sunt deja setate foarte clar, iti va fi usor sa urmaresti o evolutie pas cu pas pentru a verifica in ce masura este posibil sa optimizezi pe parcurs.

Iata cum, infiintarea firmei tale poate sa paseasca pe urmele succesului inca dinainte ca firma sa fie inregistrata la Registrul Comertului. Chiar daca este vorba de destul de mult efort, acesta va fi unul substantial la inceput si te va ajuta foarte mult pe parcurs. Pentru infiintari firme, poti sa apelezi la firmele de avocatura care se ocupa in mod special cu asta, ei te pot consilia cel mai bine in ceea ce priveste activitatea firmei, profilului ei, plus ca iti vor scuti destul de mult timp cu tot ceea ce inseamna obtinerea documentelor, completarea formularelor, depunerea lor etc. In felul acesta, infiintarea firmei tale se poate transforma intr-o aventura care sa iti asigure nu doar existenta, ci si motivatia pentru a continua si a dezvolta firma din ce in ce mai mult.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10