Cum obtii sediul social pentru firma ta in 2 zile Cum obtii sediul social pentru firma ta in 2 zile
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Infiintarea firmei tale este o etapa foarte importanta in viata ta. In mod sigur iti doresti ca totul sa se miste cat mai repede, astfel incat sa reusesti sa obtii rezultate pentru munca ta intr-un timp cat mai scurt. Exista destul de putine variante prin care sa reusesti sa iti infiintezi firma rapid,tocmai de aceea este foarte important sa reusesti sa gasesti varianta care te avantajeaza cel mai mult. Sediul social la avocat este varianta care
Publicat pe 11 Feb 2014 15:07:04 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Infiintarea firmei tale este o etapa foarte importanta in viata ta. In mod sigur iti doresti ca totul sa se miste cat mai repede, astfel incat sa reusesti sa obtii rezultate pentru munca ta intr-un timp cat mai scurt. Exista destul de putine variante prin care sa reusesti sa iti infiintezi firma rapid,tocmai de aceea este foarte important sa reusesti sa gasesti varianta care te avantajeaza cel mai mult.


Sediul social la avocat este varianta care iti asigura sediul social pentru firma ta, lucru care iti permite infiintarea ei in nu mai mullt de doua zile. Un alt avantaj destul de important este ca nu vei mai avea nevoie de aprobarile vecinilor si asociatiei de proprietari, asa cum se intampla la stabilirea sediului social in propriul apartament.

infiintare firma - sediu social

Cateva lucruri de care trebuie sa tii cont in momentul cand optezi pentru sediul social la avocat sunt cat de aproape este de fapt locatia de propria locuinta (avantaje de proximitate) dar si costurile in raport cu serviciile oferite. Chiria pe care o vei plati pentru sediu social intr-un cabinet de avocatura va fi cu siguranta mult mai mica decat ar fi chiria platita pentru un spatiu propriu. Aceasta cheltuiala trebuie calculata si in legatura cu beneficiile pe care le obtii. Sunt firme de avocatura care iti pun la dispozitie si alte servicii in afara de gazuirea sediului social. Descopera pentru fiecare oferta care sunt acestea si care sunt cele mai bune oferte pentru tine.


Primii pasi pe care ii vei avea de facut din momentul in care te-ai hotarat sa-ti infiintezi firma este sa incepi sa cauti si solutiile potrivite pentru ea. Indiferent ca problema sediului social o pui prima pe lista ori o lasi in spate, nu neglija faptul ca nu este o etapa peste care sa poti sari. Cea mai simpla metoda este sa iti incepi cautarile pe internet. In felul acesta vei putea obtine o viziune generala asupra a ceea ce ai nevoie.


Mult spor!


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10