Cum obtii gazduire pentru sediu social Cum obtii gazduire pentru sediu social
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: La infiintarea unei firme trebuie sa ai in vedere o serie de reguli si legi, dincolo de activitatea firmei si modalitatea prin care vei reusi sa cresti profitul cu ajutorul ei.O parte destul de importanta din infiintarea firmei se refera la stabilirea sediului social. Acesta poate fi diferit de locul de desfasurare a activitatii firmei, insa este important ca acestea sa fie trecut in documentele legale, pentru ca firma sa poata fi inregistrata le
Publicat pe 02 Sep 2014 14:59:15 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


La infiintarea unei firme trebuie sa ai in vedere o serie de reguli si legi, dincolo de activitatea firmei si modalitatea prin care vei reusi sa cresti profitul cu ajutorul ei.
O parte destul de importanta din infiintarea firmei se refera la stabilirea sediului social. Acesta poate fi diferit de locul de desfasurare a activitatii firmei, insa este important ca acestea sa fie trecut in documentele legale, pentru ca firma sa poata fi inregistrata legal la Registrul Comertului si sa isi poata desfasura activitatea fara probleme.

Obtinerea de gazduire pentru sediul social al firmei poate fi, in functie de bugetul de care dispui o problema destul de mare. Exista mai multe posibilitati la care poti apela, insa fiecare dintre acestea prezinta atat avantaje cat si dezavantaje. Cea mai putin costisitoare varianta este aceea a stabilirii sediului social in propriul apartament. Chiar daca nu ai nimic de platit, pentru a putea obtine acest lucru este important sa obtii aprobarile necesare atat de la vecinii din jur, cei de sus, de jos, din stanga si din dreapta, insa si de la asociatia de proprietari.

Cea de-a doua varianta, in care ai totusi de stabilit un buget, fara sa fie mult prea scump, este sa stabilesti sediul social la avocatjavascript:nicTemp();. Pentru acest lucru va fi suficient sa contactezi o firma de avocatura care ofera astfel de servicii, motiv pentru care inchirierea unui sediu social nu mai este o dificultate. Pentru ca activitatea firmei nu se va desfasura la sediul social, chiria de platit nu va fi nici ea foarte ridicata, plus ca firma poate sa puna la dispozitie alte servicii complementare pentru infiintarea ei: de la utilizarea adresei pentru corespondenta, pana la utilizarea numarului de telefon pentru comunicate oficiale, precum si, daca este cazul, utilizarea unei sali de coferinta, pentru cazul in care este nevoie de aceasta.
Dezavantajul in cazul acesta este pe de o parte faptul ca exista totusi un cost, iar pe de alta parte, sediul social la avocat nu poate fi valabil pentru mai mult de un an.
Cea de-a treia varianta si totodata cea mai costisitoare, este aceea in care decizi sa inchiriezi un sediu social total independent sau chiar sa cumperi un sediu pentru firma. Avantajele se refera la faptul ca te poti folosi de acel sediu pentru o perioada nedeterminata de timp, fara sa fie nevoie sa il schimbi dupa 1 an, asa cum se intampla cu stabilirea sediului social la avocat.

Astfel ca, inainte de a-ti infiinta o firma cel mai bine este sa te interesezi din timp asupra tuturor costurilor pe care le vei avea de suportat. Pentru acest lucru, cel mai bine este sa apelezi la o firma de avocatura specializata in infiintari firme, iar aceasta te va indurma mult mai usor spre pasii pe care ii ai de parcurs, in functie de bugetul de care dispui si in functie de specificul firmei infiintate.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10