Cea mai simpla metoda pentru sediu social la avocat Cea mai simpla metoda pentru sediu social la avocat
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Prima firma infiintata pe cont propriu inseamna foarte mult pentru orice persoana cu spirit antreprenorial. Fiecare initiativa antreprenoriala conteaza atat pentru initiator, cat si pentru economia la nivel regional si de ce nu, chiar national. Pentru a sustine initiativele antreprenoriale, exista in tara noastra diverse portite care sa ii ajute pe cei aflati la inceput, sa razbata intr-o competitie agresiva. Sediul social la avocat este un astfe
Publicat pe 19 Mar 2015 13:17:10 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Prima firma infiintata pe cont propriu inseamna foarte mult pentru orice persoana cu spirit antreprenorial. Fiecare initiativa antreprenoriala conteaza atat pentru initiator, cat si pentru economia la nivel regional si de ce nu, chiar national. Pentru a sustine initiativele antreprenoriale, exista in tara noastra diverse portite care sa ii ajute pe cei aflati la inceput, sa razbata intr-o competitie agresiva. Sediul social la avocat este un astfel de sprijin, pentru firmele aflate in primul an de activitate.


Pentru ca antreprenorul sa isi poata infiinta firma intr-un timp relativ scurt, fara prea multa bataie de cap si in acelasi timp fara sa cheltuie foarte mult, exista posibilitea stabilirii sediului social al firmei, intr-un cabinet de avocatura. Avantajele acestei solutii sunt urmatoarele:

- Nu mai este nevoie sa ajungeti pana la ANAF, sa inregistrati documentul pentru drept de folosinta asupra spatiului cu rol de destinatie de sediu social;

- Durata infiintarii firmei va dura nu mai mult de doua zile, in loc de sapte;

- Posibilitatea de a primi corespondenta pe adresa sediului social, in cabinetul de avocatura;

- Evitarea nevoii de a obtine acordul asociatiei de proprietari ori a vecinilor;

- Este nevoie de un singur document, cel de asistenta juridica.


Daca alegi sa ai sediul social la avocat, cel mai important lucru pe care il vei avea de facut este sa incepi inca de pe acum sa cauti mai multe oferte de sedii sociale la avocat. Atat in Bucuresti cat si in tara vei gasi destul de usor cabinete de avocatura dispuse sa-si puna la dispozitie spatiul pe post de sediu social.

Incearca sa gasesti acele oferte care se potrivesc afacerii tale, dar care sunt si suficient de aproape de tine. In cazul in care vrei primi corespondenta la acea adresa, iti va fi mult mai usor sa o ridici intr-un timp scurt.


In cazul in care nu esti multumit de alegerea initiala pe care ai facut-o, poti oricand sa schimbi sediul initial cu un altul. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este ca nu poti avea sediul social al firmei, la avocat, mai mult de un an.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10