Produsele de panificatie, calitate inaintea de toate Produsele de panificatie, calitate inaintea de toate
Rated 3/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Faina de malai este unul dintre cele mai cunoscute produse de morarit, o faina alimentara realizata prin macinarea boabelor uscate de porumb. Este foarte raspandit in bucataria sudamericana si in America Centrala, folosit ca ingredient pentru mancaruri si hrana pentru animale. Malaiul a fost folosit in America in bucataria amerindiana inca din antichitate, dar si dupa descoperirea Americii de catre europeni. Brandul Gold Maya este preze
Publicat pe 18 Oct 2013 16:10:41 de vasilem
Categoria: Afaceri Subcategoria: Agricultura
Acorda o nota acestui articol:
6.
0


Faina de malai este unul dintre cele mai cunoscute produse de morarit, o faina alimentara realizata prin macinarea boabelor uscate de porumb. Este foarte raspandit in bucataria sudamericana si in America Centrala, folosit ca ingredient pentru mancaruri si hrana pentru animale. Malaiul a fost folosit in America in bucataria amerindiana inca din antichitate, dar si dupa descoperirea Americii de catre europeni.

Brandul Gold Maya este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2000 si inglobeaza toate valorile si calitatile unui brand de morarit premium.

Gold Maya ofera faina de malai grisat, precum si faina de grau de cea mai buna calitate, folosind cereale atent alese si procesate la cele mai inalte standarde.

Faina de grau are un continut bogat in carbohidrati (circa 70%), iar pe langa acestia mai contine si proteine (9-13%), umezeala (11-13%), urme de lipide, cateva enzyme, fibre, minerale si vitamine.

Faina indeplineste mai multe roluri, furnizeaza structura, absoarbe si coaguleaza componente, conserva, ofera savoare si furnizeaza o valoare nutritionala. Faina este considerata de specialisti unul dintre cele mai de valoare produse de baza din industria alimentara, fiind larg utilizata datorita unei proprietati importante: atunci cand este amestecata cu apa se dezvolta o proteina complexa numita gluten. Faina inseamna materia prima de baza, care se afla in componenta produselor de panificatie, fiind utilizata, in special, faina de grau, dar pentru fabricarea unor sortimente aparte se mai foloseste si faina de secara si de cartofi.


Folosind produsele de morarit Gold Maya se pot prepara, printre altele, urmatoarele: mamaliga umpluta cu ciuperci, mamaliguta cu branza sau  “alivenci moldovenesti”.

Acorda o nota acestui articol:
6
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10