Standurile expozitionale si targurile de promovare Standurile expozitionale si targurile de promovare
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Standurile expozitionale constituie o solutie organizata de prezentare si de promovare a unui brand, a servicilor sau a unor produse in cadrul unui targ de promovare, a unui showroom, magazin, congres, conferinte sau al oricarui eveniment dedicat. Romexpo este liderul in piata din Romania din punct de vedere al targurilor de promovare organizate, avand sute de evenimente organizate in fiecare an. De aceea, pentru o pregatire eficienta la
Publicat pe 20 Dec 2013 10:10:46 de Skills
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Standurile expozitionale constituie o solutie organizata de prezentare si de promovare a unui brand, a servicilor sau a unor produse in cadrul unui targ de promovare, a unui showroom, magazin, congres, conferinte sau al oricarui eveniment dedicat. Romexpo este liderul in piata din Romania din punct de vedere al targurilor de promovare organizate, avand sute de evenimente organizate in fiecare an. De aceea, pentru o pregatire eficienta la un asemenea eveniment este recomandat sa apelati la o companie de productie publicitara Bucuresti, sau la o firma reprezentativa in acest domeniu din zona desfasurari evenimentului pentru a va scuti de drumuri inutile si de timp pierdut. O asemenea companie este pregatita cu consultanta necesara, produse si servicii optime ca totul sa se desfasoare in conditii optime.

Este important  sa profitati la maxim de pe urma unui asemenea eveniment intrucat nici participarea nu este ieftina, inscrierea la un targ de amploare este de cel putin 1000 de euro, de aceea trebuie sa profitati de doua lucruri: atragerea vizitatorilor si interactionarea cu acestia iar daca aceste 2 lucruri se desfasoara corespunator puteti dobandi noi conexiuni si o multime de oportunitati de afaceri. Concurenta la aceste evenimente este foarte mare, de aceea trebuie sa iesiti din tiparele clasice si sa implementati campanii pentru a atrage vizitatori si pentru a va atinge scopurile propuse. Astfel puteti apela la un mod de a atrage atentia initiala prin diferite jocuri si metode de buna dispozitie. De asemenea, exista modele de standuri expozitionale cu un design spectaculos, ce pot atrage o serie de priviri si este mult mai eficient decat multe trucuri. Multe companii se axeaza pe transmiterea de informatii si nu pe designul in sine. Un aspect placut cu culori indraznete si inovatoare, un iluminat corespunzator va poate clasa in topul vizitelor la acel eveniment. O alta solutie este de a concepe subiecte si materiale interesante din domeniul dvs. de activitate. Majoritatea celor care participa la aceste evenimente sunt in cautarea unor solutii noi, inovatoare si viabile pentru provocarile de afaceri, astfel dezvoltati subiecte interesante, bine documentate care vor acapara atentia publicului tinta. Un alt truc pentru atragerea atentiei este folosirea unor gadget-uri de exemplu simulatoare de jocuri si tehnologie de ultima generatie. Astfel vizitatorii vor sta la coada pentru a beneficia de acesta tehnologie, iar curiosii se vor intreba de ce este atat de multa lume la acel stand, atragand astfel si alte persoane.

Odata ce ati atras vizitatorii catre standul dvs. este importanta relationarea cu acestia. Oferiti-le cafea, deoarece multi altii garantat nu o vor face, cofeina functioneaza pe receptorii lor de agrement, creand o legatura psihologica pozitiva cu brand-ul sau serviciile dvs. Totodata si personalul este foarte important, o persoana prietenoasa si bine documentata reprezinta un mare avantaj in atingerea obiectivului, iar un film de calitate superioara cu siguranta va atrage atentia.

Dupa ce legatura a fost finalizata nu uitati sa le oferiti si o mica atentie, mod in care cu siguranta nu vor uita de dvs. si vor aprecia intentia unui cadou. Poate fi ceva simplu precum un breloc sau va puteti axa pe agende personalizate, calendare, tricouri sau sticle de vin personalizate. Nu puteti da gres.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Ivan 
Membru din: 07 Aug 2013 10:16:07

Despre autor:

Articole publicate: 9
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10