Servicii de optimizare seo - sfaturi pentru incepatori Servicii de optimizare seo - sfaturi pentru incepatori
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Noua, celor de la seoagency.ro ne place sa adoptam o abordare holistica in ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare. Ne dorim sa furnizam servicii de optimizare seo care sa fie in primul rand eficiente. Facem o analiza aprofundata a site-ului din punct de vedere tehnic, acordam atentie tag-urilor din titluri precum si Meta tag-urilor, va sugeram in continuare diferite aspecte care va pot influenta semnificativ pozitia in motoarele
Publicat pe 29 Jun 2016 22:04:49 de spider99spy
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Noua, celor de la seoagency.ro ne place sa adoptam o abordare holistica in ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare. Ne dorim sa furnizam servicii de optimizare seo care sa fie in primul rand eficiente. Facem o analiza aprofundata a site-ului din punct de vedere tehnic, acordam atentie tag-urilor din titluri precum si Meta tag-urilor, va sugeram in continuare diferite aspecte care va pot influenta semnificativ pozitia in motoarele de cautare. 

Atunci cand vizitatorii acceseaza o singura pagina, iar apoi pleaca de pe site-ul dumneavoastra, are loc fenomenul de "bounce" care se traduce prin "respingere". Utilizatorul a consumat o parte din informatie si nu a fost atras mai mult, astfel incat sa petreaca mai mult timp pe site-ul dumneavoastra si sa citeasca alte pagini. Cu cat rata de respingere este mai mare, cu atat SEO are mai mult de suferit. E adevarat ca prin contractarea de servicii de optimizare seo ( seoagency.ro ) vizitatorii sunt mai bine ghidati spre site-ul dumneavoastra, dar misiunea nu se finalizeaza aici. Scopul ar trebui sa fie ca vizitatorii sa petreaca un timp cat mai indelungat pe site-ul dumneavoastra. La seoagency.ro noi intelegem foarte bine acest lucru, motiv pentru care ne propunem sa generam permanent idei si solutii eficiente. 

Ca parte a serviciilor de optimizare seo, oferim colaboratorilor nostri sfaturi informale cu privire la o serie de aspecte cum ar fi determinarea vizitatorilor de a petrece cat mai mult timp pe site-ul dumneavoastra (adica ceea ce se intampla dupa ce SEO si-a facut treaba). 

Exista mai multe aspecte legate de serviciile de optimizare seo din punct de vedere holistic (ceea ce mai poarta denumirea de seo "On Page" sau "Off Page"), iar in cele ce urmeaza vom discuta despre cateva dintre ele. 


Legat de website este important sa se acorde o atentie deosebita urmatorilor factori:

- domeniului 
- designului
- acccesibilitatii 
- originalitatii
- linkurilor interne
- Browser Tab (logo)
- compatibilitate de Browser
- disponibilitatea pentru telefoane mobile si tablete

O firma buna de servicii de optimizare seo va avea ca obiectiv general atingerea tuturor acestor factori.

Ca o concluzie, trebuie sa spunem ca serviciile SEO de calitate nu ar trebui sa se concentreze doar asupra inregistrarii unui numar cat mai mare de utilizatorilor care dau click pe o pagina web, cat mai ales asupra generarii de continut calitativ capabil sa le mentina interesul. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Razvan Alexandru 
Membru din: 04 Jun 2015 11:12:36

Despre autor:
Tanar pasionat de blogging, scriu articole din orice domeniu si incerc sa promovez cat mai bine site-urile pe care le gestionez.

Articole publicate: 7
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10