Promovarea prin mape personalizate Promovarea prin mape personalizate
Rated 4.5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Nu vi s-a intamplat sa luati parte la un simpozion, o conferinta sau un targ de prezentare si sa ramaneti mai mult timp la masa ori la standul unei companii sau organizatii? Insa cartile de vizita luate, brosurile sau ofertele personalizate, notitele, sa fie foarte usor ratacite mai apoi? Ganditi-va cum ar fi sa fiti de cealalta parte a taberei - clientii sa piarda notitele discutate, cartile de vizita sau sa le aseze impreuna cu alte materiale d
Publicat pe 29 Jul 2013 12:54:38 de StefanSkw
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


mape personalizate BursadeprintNu vi s-a intamplat sa luati parte la un simpozion, o conferinta sau un targ de prezentare si sa ramaneti mai mult timp la masa ori la standul unei companii sau organizatii? Insa cartile de vizita luate, brosurile sau ofertele personalizate, notitele, sa fie foarte usor ratacite mai apoi? Ganditi-va cum ar fi sa fiti de cealalta parte a taberei - clientii sa piarda notitele discutate, cartile de vizita sau sa le aseze impreuna cu alte materiale de acelasi tip, din partea competitorilor - cu siguranta insa, daca ar exista o modalitate prin care acest lucru sa fie evitat, l-ati alege acum. Solutia este apelarea la o mapa A4, compartimentata sau chiar simpla (cu buzunar pentru carti de vizita) care sa reflecte prin design-ul ei imaginea companiei sau organizatiei promovate.  Ea va fi prima ce va fi mai apoi deschisa si reanalizata, la birou sau acasa. Gaseste mape personalizate pentru diverse evenimente, prezentari sau targuri, cat si pentru utilizare in interiorul firmei sau organizatiei.

Exista cateva mari diferentieri intre aceste mape personalizate - in functie de necesitati, de bugetul alocat cat si de restul materialelor de promovare pe care doriti sa le distribuiti; astfel, furnizorii se deosebesc prin oferta lor:

- mape de tip servieta, la format A4 - acestea au in interior (inchis prin fermoar) diverse compartimente  pentru documente sau diverse materiale promotionale (brosuri, carti de vizita, pliante, notite). Cel mai adesea ele sunt realizate din materiale sintetice (imitatii de piele de diverse nuante, piele ecologica, PVC) iar personalizarea se face prin serigrafie, timbru sec, embos, folio, gravura laser. Se opteaza deseori pentru imprimare pe placuta din metala din zona frontala, jos.

- mape din piele - avand aceleasi dimensiuni standard, ele au elemente metalice ce suporta personalizarea, fiind extrem de elegante (suporta de asemenea si pixuri,  blocnotes, carduri)

- mape cu inele si fermoar -  sistemul metalic, cu inele este folosit pentru documente, pentru un acces mai in siguranta (pot fi confectionate din microfibra)

- mape din carton  tiparit (cu imprimare fata  sau fata-verso), full color, cu grafica personalizata; acesta, la randul sau, poate sa fie de mai multe tipuri, la variate densitati sau greutati (270 - 350 g/mp)

- mape de birou personalizate, cu buzunare - ele pot sa aiba partea inferioara antialunecare iar cea superioara sa fie antireflexiva.

- mape A5 - cu bloc notes integrat, din piele artificiala moale

- tot in aceasta sectiune, intra si subcategoriile de note de plata pentru restaurante, mape de meniuri si asa mai departe.

In functie de tip si producator, comanda minima incepe de la 10 bucati sau 100 de bucati de mape personalizate (deseori se aplica reduceri considerabile pentru cantitati mai mari). Livrarea este un alt aspect ce nu trebuie neglijat - ea referindu-se atat la costurile de expediere, durata  cat si locatiile in care pot fi trimise respectivele materiale promotionale.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10