Pregateste-te de sarbatori cu un set nou de mape personalizate Pregateste-te de sarbatori cu un set nou de mape personalizate
Rated 4.5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Mai este putin timp pana cand vor incepe pregatirile pentru sarbatorile de iarna - familii, organizatii, firme, isi vor decora locuintele sau sediile intr-un mod care sa reflecte magia Craciunului si a sfarsitului de an. Insa pe langa modul in care ne aranjam exteriorul sau interiorul unor cladiri, va conta modul in care ne prezentam fata de cei din jur - angajati, colaboratori, parteneri, clienti, public tinta. Tocmai de aceea, pentru ca interac
Publicat pe 11 Oct 2013 13:35:48 de StefanSkw
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


mapeMai este putin timp pana cand vor incepe pregatirile pentru sarbatorile de iarna - familii, organizatii, firme, isi vor decora locuintele sau sediile intr-un mod care sa reflecte magia Craciunului si a sfarsitului de an. Insa pe langa modul in care ne aranjam exteriorul sau interiorul unor cladiri, va conta modul in care ne prezentam fata de cei din jur - angajati, colaboratori, parteneri, clienti, public tinta. Tocmai de aceea, pentru ca interactiunile vor continua atat in timpul sarbatorilor de iarna, felul in care ne afisam produsele, serviciile, evenimentele conteaza foarte mult - cum ar fi insa ca in acest an, sa alegem sa iesim din standarde, din sabloane si din clisee, in ceea ce priveste promovarea acestora? Ce ai zice de mape personalizate care sa se integreze perfect in strategia ta de promovare, oferind un nou suflu directiei pentru noul an!


Asadar, care sunt aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere cand pregatim un astfel de set de mape personalizate? Vom aborda in randurile urmatoare cateva din principalele puncte care pot sa ofere rezultatele dorite, fara prea multe interventii suplimentare:

-  in functie de utilizarea viitoare a acestora, putem sa gasim dimensiunile si marimile ce ni se potrivesc cel mai bine; in caz contrar, s-ar putea sa fim surprinsi neplacut de modul in care acestea nu pot sa cuprinda intreg pachetul de materiale promotionale oferite fie ca alegem modelele mapelor de conferinta, a celor de carton sau a celor cu blocnotes inclus. Trebuie sa luam in calcul si accesoriile, numarul de ferestre si amplasarea acestora, buzunarele, fantele, modalitatea de inchidere, finisarea.

- crearea unui design care sa se potriveasca atat brandului promovat cat si serviciilor, produselor sau evenimentelor promovate. Mai mult de atat, trebuie sa tinem cont si de sezonul de iarna, cel al sarbatorilor - daca in pachet vom include anumite materiale de promovare ce fac trimitere la oferte speciale de Craciun sau Anul Nou, ar fi pacat ca exteriorul sa nu reflecte acelasi lucru.  Se pot alege fie modele de design care sa completeze logoul si datele de identificare si contact deja prezente, fie se poate crea o grafica care sa incorporeze totul intr-un mod atractiv, captivant si original.

- nu in ultimul rand, trebuie sa verificam numarul de mape personalizate comandate. Comanda respectiva trebuie plasata doar dupa ce am luat in calcul mai multe aspecte si ne-am decis asupra numarului exact. Aceste mape de prezentare vor trebui sa contina diversele materiale pe care le distribuiti, cat si notite, carti de buzunar si asa mai departe. Este cu adevarat neplacut ca la un anumit eveniment (fie el targ de Craciun, conferinta, prezentare, simpozion) sa constatam ca am ramas fara mape sau alte materiale de promovare.


Alege sa iti pregatesti din timp aceste materiale pentru a evita aglomeratia de pe ultima suta de metri, atat in birou, cat si in centrele de tipografie! Gasind de acum furnizorul potrivit, putem incepe sa lucram pe designul potrivit, sa cantarim variantele sau ofertele pietei si sa ne concentram atentia asupra altor aspecte. Descopera aici mape personalizate prin Bursadeprint, pentru a te pregati din timp pentru sarbatorile de iarna si a face o impresie incredibila celor cu care lucrezi!


Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10