Idei de cani personalizate pentru sarbatorile de iarna Idei de cani personalizate pentru sarbatorile de iarna
Rated 4.25/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Chiar daca iarna nu a inceput, din punct de vedere calendaristic, numeroase pregatiri se pot face inca de acum. Principalul moment al acestui sezon, pentru majoritatea romanilor si a lumii de fapt, il reprezinta sarbatorile de iarna - Craciunul si Anul Nou. Plasate chiar la cumpana dintre ani, ele reprezinta o imbinare de traditii crestine, elemente vestice, obiceiuri locale sau regionale. Precizam acest lucru deoarece are un rol esential in ceea
Publicat pe 16 Oct 2013 15:36:33 de StefanSkw
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
8.
5cani personalizateChiar daca iarna nu a inceput, din punct de vedere calendaristic, numeroase pregatiri se pot face inca de acum. Principalul moment al acestui sezon, pentru majoritatea romanilor si a lumii de fapt, il reprezinta sarbatorile de iarna - Craciunul si Anul Nou. Plasate chiar la cumpana dintre ani, ele reprezinta o imbinare de traditii crestine, elemente vestice, obiceiuri locale sau regionale. Precizam acest lucru deoarece are un rol esential in ceea ce inseamna intelegerea si abordarea sa, de catre populatia Romaniei.  Daca vorbeam insa de pregatiri, nu ne vom axa in acest articol pe realizarea tuturor decoratiunilor sau indeplinirea ritualurilor specifice, ci vom pune accentul pe dezvoltarea unor obiecte promotionale, personalizate, care sa reflecte atat spiritul Craciunului dar sa fie si un instrument de publicitate. Asadar, fie ca veti apela la o firma noua, ori veti mai lucra cu o tipografie deja cunoscuta, veti avea nevoie de o paleta cat mai larga de produse. Desigur, puteti si simplifica lucrurile, alegand doua sau trei tipuri de materiale promotionale. In acest material vom prezenta cateva sugestii, pentru un singur produs - desigur, ele vor putea fi usor adaptate si folosite si in alte contexte. Gaseste oferta de cani personalizate, care sa raspunda nevoilor tale intr-un mod cat mai profesional, fiind realizate de echipe de specialisti cu experienta in acest domeniu.


1. Trebuie sa tinem cont  de tipul paharului, dimensiunea acestuia, precum si cantitatea necesara. Este recomandat sa executam o singura comanda care sa asigure intreg necesarul de produse - vom avea astfel siguranta ca toate persoanele vizate vor primi cani din acelasi stoc, identice, imprimate in acelasi fel. Calitatea va fi pe acelasi nivel, indiferent de numarul unitatilor comandate.

2. Cu ce putem insa sa imprimam aceste cani personalizate? Desigur, suprafata unor astfel de pahare nu ne va permite sa alegem design-uri extrem de mari (ca suprafata) sau cu detalii de miimi de milimetru. Putem insa sa avem in vedere urmatoarele optiuni, specifice sezonului si evenimentului de care tocmai am vorbit (dandu-va astfel cateva idei sau sugestii):

- brazii de Craciun, impodobiti, alaturi de  cadouri in jurul lor;

- Mos Craciun alaturi de sania sa trasa de reni;

- scena pruncului in iesle, alaturi de Maria si Iosif;

- peisaje de iarna (orase inzapezite, cer instelat, etc);

- cadouri de Craciun;

- textul La multi ani 2014;

- traditii specifice zonei in care locuim;

- oameni de zapada;

- fulgi de zapada, pe diverse decoruri sau fundaluri.


In functie  de tipul companiei, firmei, organizatiei, asociatiei sau grupului in care le veti darui, aceste cani personalizate pot sa fie inscriptionate prin diferite metode, sa aiba anumite mesaje suplimentare, sa fie stilizate (precum sunt prezentate aici) - nu in ultimul rand,  ele pot sa cuprinda pe o parte a paharului si numele respectivei persoana sau un alt tip de text ce sa reflecte faptul ca e apreciat pentru cine este el. Se pot alege cani, termosuri sau cesti de variate forme, din materiale precum portelan, sticla sau metal, in diverse culori. Descopera mai multe informatii despre acest mod de imprimare, solicitand chiar si o estimare de pret pentru astfel de cani personalizate, prin Bursadeprint.ro!


Acorda o nota acestui articol:
8
,5


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10