Hartia simpla nu mai este la moda Hartia simpla nu mai este la moda
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: De obicei cand te trezesti dimineata si te pregatesti sa pleci la birou, inainte de a pleca din casa, de obicei te mai uiti inca o data la imaginea ta reflectata in oglinda din hol. Si asta pentru ca ti-a intrat in reflex deja sa te asiguri ca imaginea ta este impecabila. Aceasta strategie se aplica in orice domeniu dealtfel, dar, mai ales in business. Imaginea ta ca afacere/brand/firma este extrem de importanta in ochii celor din ju
Publicat pe 24 Aug 2015 09:30:50 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


De obicei cand te trezesti dimineata si te pregatesti sa pleci la birou, inainte de a pleca din casa, de obicei te mai uiti inca o data la imaginea ta reflectata in oglinda din hol. Si asta pentru ca ti-a intrat in reflex deja sa te asiguri ca imaginea ta este impecabila.

Aceasta strategie se aplica in orice domeniu dealtfel, dar, mai ales in business.

Imaginea ta ca afacere/brand/firma este extrem de importanta in ochii celor din jur, motiv pentru carea ea, trebuie sa fie impecabila. Fara cusur.

Este de preferat sa aloci suficient de mult timp de gandire acestui lucru si sa ii acorzi o importanta deosebita. Sa iti cresti imaginea brand-ului tau in fiecare zi.

Sunt multe modalitati de a face acest lucru, multe forme de a-ti promova imaginea. Unele dintre ele pot parea sau chiar pot fi greoaie si anevoios de realizat dar altele sunt de-a dreptul usoarea si la indemana oricui vrea sa le foloseasca.

Cea mai usoara varianta (sau una dintre cele mai usoare) este aceea de promovare prin obiecte personalizate. Fie ca vorbim de pixuri, brichete, stick-ere, post-it-uri, sau orice alt obiect de papetarie (sau nu), aceasta este cea mai usoara forma. Noi, ca agentie, le putem realiza pe toate pentru dumneavoastra. Insa aici vrem sa va vorbim doar despre agende. Nu orice fel de agende ci agende personalizate sau agende full personalizate. Acestea vor intari pe deplin imaginea dumneavoastra prin simplul fapt ca sunt cele mai utilizate instrumente de birou. Oricine are o agenda la el. Mai mare, mai mica, mai colorata sau mai simpla dar, are. Acest lucru vi-l propunem si noi. Putem realiza multe varietati de agende pentru dumeavoastra. Avem un numar variat de agende pe vare vi le punem la dispozitie. Putem realiza pentru dumneavoastra si grafica, iar daca va hotarati sa comandati mai mult de o anumita cantitate, aveti si transportul gratuit. Va asteptam sa ne contactati pentru orice nelamurire.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

ungureanu Cristi 
Membru din: 24 Aug 2015 09:27:43

Despre autor:
Realizam agende personalizate la ce mai bun pret din piata. Profita si tu de oferta noastra la agende personalizate si nu vei regreta. Pentru informatii si intrebari nu ezitati sa ne contactati.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10