De ce ne plac steguletele si fanioanele? De ce ne plac steguletele si fanioanele?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cei mici adora lucrurile colorate si pe care le pot cuprinde cu manutele lor, astfel incat sa le decida singuri traiectoria de miscare. Din acest considerent, ori de cate ori vad stegulete viu colorate, pe care le pot agita in voie, sunt in extaz. Asemeni lor, chiar si noi, oamenii mari, odata ajunsi la o relativa maturitate emotionala, suntem la fel de incantati si doar din prisma amintirilor din copilarie, motiv pentru care inca achizition
Publicat pe 06 Apr 2016 13:23:41 de naturiss
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cei mici adora lucrurile colorate si pe care le pot cuprinde cu manutele lor, astfel incat sa le decida singuri traiectoria de miscare. Din acest considerent, ori de cate ori vad stegulete viu colorate, pe care le pot agita in voie, sunt in extaz. Asemeni lor, chiar si noi, oamenii mari, odata ajunsi la o relativa maturitate emotionala, suntem la fel de incantati si doar din prisma amintirilor din copilarie, motiv pentru care inca achizitionam astfel de obiecte, nu doar pentru zilele de parada  sau pentru sustinerea echipei de fotbal favorite, dar chiar si in scop pur personal, asa cum ar fi o petrecere privata.


Va mai amintiti primul meci la care ati participat ?! Era plin de fanioane pe stadion, multimea era in delir, scanda to felul de ovatii, toate aceste demersuri in vederea incurajarii favoritilor, care din teren auzeau vuietul multimii si parca prindeau aripi, eram mai sprinteni, mai agili, inaintau cu o mai mare siguranta, rasplatind astfel suporterii frenetici din tribune.

Sunt unii parinti care sunt de parere ca cei mici nu au ce cauta la astfel de intalniri, fie ele si organizate. Fiecare este liber sa decida modul de crestere a propriului copil, insa cel mic poate fi dus pe stadioane, sa zicem, la meciuri amicale, sau la cele care se joaca cu putini suporteri, asa incat sa nu existe niciun primejdiu din pricina aglomeratiei pentru copil. In plus, odata educat intr-un astfel de spirit, copil va imbratisa cu drag viata de sportiv, deci se va dezvolta armonios si va fi incurajat la joaca, respectiv munca in echipa inca din frageda pruncie.

La intrebarea „De ce ne plac steguletele si fanioanele?” sunt raspunsuri multiple, care mai de care mai diferite si, implicit, mai subiective. Fie ca avem amintiri de cand eram mici si am fost la zilele de parada ale orasului natal, fie ca le asociem cu intrecerile sportive, sau chiar cu intrunirile de familie, care aveau loc in curte, la o masa lunga, frumos decorata si imbelsugata, fiecare are propriul sau motiv pentru care mereu are acasa in stoc astfel de obiecte. Cert e insa faptul ca, desi ne maturizam, niciodata nu ar trebui sa uitam bucuria ce vine din lucrurile marunte, care contribuie la amintirile marete, de peste timp.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabriela POPESCU 
Membru din: 03 Oct 2015 12:11:09

Despre autor:
Naturiss.ro este un portal destinat celor care vor sa isi mentina sau sa isi redobandeasca sanatatea si frumusetea folosind puterea infinita binefacatoare a naturii.

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10