Cea mai simpla metoda de promovare online Cea mai simpla metoda de promovare online
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sunt din ce in ce mai numeroase firmele care aleg sa se promoveze in online tocmai pentru ca este una dintre cele mai simple si eficiente forme de promovare. Dar cum bineinteles, internetul este mare si metodele de promovare prin intermediul acestuia sunt destul de numeroase si diversificate. Rolul acestui articol este de a va pune in tema cu cea mai simpla metoda de promovare online: redactarea de articole despre afacerea ta. De cele mai multe o
Publicat pe 26 Sep 2013 08:55:10 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sunt din ce in ce mai numeroase firmele care aleg sa se promoveze in online tocmai pentru ca este una dintre cele mai simple si eficiente forme de promovare. Dar cum bineinteles, internetul este mare si metodele de promovare prin intermediul acestuia sunt destul de numeroase si diversificate. Rolul acestui articol este de a va pune in tema cu cea mai simpla metoda de promovare online: redactarea de articole despre afacerea ta.


De cele mai multe ori, atunci cand un potential client cauta informatii despre afacerea ta doreste sa afle cat mai multe lucruri. Este important ca in momentul in care ajunge la informatii despre firma ta, acestea sa fie cat mai bine concentrate si utile pentru client. Mai mult decat atat, pentru a demonstra ca serviciile sau produsele pe care le pui la dispozitie, sunt printre cele mai bune, trebuie sa demonstrezi cumva ca detii cunostintele necesare despre acestea. In plus, pentru consumator conteaza foarte multe sa ii poti oferi diverse alte informatii despre care sunt cele mai bune metode de utilizare sau de intretinere, trucuri eficiente pentru a beneficia de potentialul maxim al produsului/serviciului achizitionat. Cu cat mai multe astfel de informatii, cu atat clientul va putea avea mai multa incredere in ceea ce ofera firma.


Cel mai simplu mod prin care ai putea face acest lucru este un blog al firmei pe care doresti sa o promovezi, firma unde vei putea trece toate aceste informatii pentru clienti si potentiali clienti. Insa pentru ca este destul de dificil sa faci un blog vizibil, intr-un timp destul de scurt, cel mai simplu mod este sa redactezi articole pe care sa le poti pune pe alte site-uri. Site-urile care permit afisarea acestor articole, fara costuri, sunt directoarele de articole. Conditia de acceptare pentru ca acestea sa fie afisate este ca articolele sa fie unice (necopiate din alte site-uri) si sa nu fie o reclama directa catre site/firma. Cel mai bine este ca articolul sa fie unul informativ, care sa atraga atentia cititorilor si in acelasi timp sa fie util pentru acestia. Pentru ca cititorii sa ajunga la firma ta, cel mai bine este sa lasi infomatii de contact in contul de utilizator creat, sau sa inserezi in articol link-uri care sa trimit catre site-ul de prezentare al firmei.


Avantajele pe care le obtii din acest tip de promovare sunt:

- promovare online fara costuri;

- cresterea nivelului de incredere al consumatorilor pentru produsele/serviciile oferite;

- intelegerea de catre consumator a produselor/serviciilor oferite;

- legaturi cu trimiteri catre propriul site.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10