Casete luminoase indoor si outdoor Casete luminoase indoor si outdoor
Rated 4.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: In numeroase sectoare de activitate, concurenta pare a fi tot mai acerba - o varietate de societati comerciale se adreseaza foarte adesea aceluiasi segment de clienti. Cum te poti face mai bine remarcat daca ai o astfel de firma cu un sediu vizibil, din exterior, daca nu prin intermediul elementelor de semnalistica luminoasa? Trecatorii trebuie sa te vada cu usurinta, chiar de ar fi pe partea cealalta a strazii. Aici intra gama de firme sau caset
Publicat pe 09 Dec 2013 15:09:53 de StefanSkw
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


casete luminoase noiIn numeroase sectoare de activitate, concurenta pare a fi tot mai acerba - o varietate de societati comerciale se adreseaza foarte adesea aceluiasi segment de clienti. Cum te poti face mai bine remarcat daca ai o astfel de firma cu un sediu vizibil, din exterior, daca nu prin intermediul elementelor de semnalistica luminoasa? Trecatorii trebuie sa te vada cu usurinta, chiar de ar fi pe partea cealalta a strazii. Aici intra gama de firme sau casete luminoase ce reprezinta o alternativa eficienta pentru promovarea companiei si brandului prezentat. Intreaga companie are de fapt de beneficiat, de pe urma unor astfel de investitii. Totul poate porni de la un simplu logo sau o simpla idee de design, in functie de spatiu, de tipul activitatii, de posibilitatile de montare si instalare. Vezi mai multe modele de casete luminoase ce pot sa fie utilizate pentru birouri sau orice afacere, de la restaurant pana la spa.

Care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont cand ne pregatim de configurarea unor astfel de produse si de lansarea comenzilor ?

- Materialele si accesoriile folosite pentru constructia respectivelor casete luminoase personalizate, precum si pentru finisare.

- Forma acestor firme, prin utilizarea dimensiunilor standard (dreptunghiulare). Clientii se pot indrepta si catre variante patrate, circulare, ovale, ultraslim. Grosimea poate fi un factor important, mai ales in cazul prinderii in interior si exterior, precum in cazul prolight-urilor ce au doar 12 mm grosime, prin constructia lor de plexiglas  gravat cu laser si iluminat cu led-uri.  O alta clasificare imparte aceste produse in functie de constructia lor - drepte sau bombate.

- Tipul personalizarii alese - cu autocolant translucent sau normal (se recomanda aplicarea foliilor speciale, ce rezista la chimicale si solventi de mai multe tipuri - se imparte la randul sau in mai multe categorii, ca si suprafata - lucioasa sau satinata ce inlatura reflexiile). Se poate opta si pentru variante de autocolant tiparit in policromie (unde se insereaza variate degrade-uri si chiar imagini).

- Ramele - aceste elemente de contur pot sa fie realizate din aluminiu, dibond, pvc sau polipan

- Iluminarea acestor casete luminoase se realizeaza in doua moduri - prin neoane sau cu module LED; oricare ar fi solutia aleasa, numarul de ore de functionare poate fi un reper major.

- Amplasarea acestor firme va dicta si realizarea lor - cu o fata sau cu fata dubla, pentru montare in consola,  pentru a fi observabila pentru privitor, din ambele parti. Cele cu fata dubla sunt astfel recomandate pentru spatii interioare.

- Realizarea grafica si pretul acestor casete luminoase sunt doua aspecte ce merita precizate, chiar acum la final.

Astfel, in functie de necesitati si de posibilitatile de instalare, putem sa gasim si sa configuram cele mai potrivite solutii,  fie ca avem nevoie de casete luminoase pentru exterior sau pentru interior. Pentru a vedea ce ofera astazi principalii furnizori din acest domeniu de activitate, descopera produsele prezente in Bursadeprint sau lanseaza o cerere de oferta online!

Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10