Avantajele casetelor luminoase Avantajele casetelor luminoase
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Despre aceste casete luminoase va putem spune ca au fost mereu un punct de atractie pentru orice spatiu, deoarece ele pot pune in valoare orice mesaj publicitar al unei campanii. Indiferent de care ar fi domeniul de activitate al unei firme si indiferent de spatiul despre care vorbim, aceste casete luminoase pot fi cel mai bun mod de comunicare prin care se poate face marketing si prin care sunt anuntate lansari de produse noi, sau reduceri
Publicat pe 21 Jan 2014 16:40:59 de popescuflorin
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Despre aceste casete luminoase va putem spune ca au fost mereu un punct de atractie pentru orice spatiu, deoarece ele pot pune in valoare orice mesaj publicitar al unei campanii. Indiferent de care ar fi domeniul de activitate al unei firme si indiferent de spatiul despre care vorbim, aceste casete luminoase pot fi cel mai bun mod de comunicare prin care se poate face marketing si prin care sunt anuntate lansari de produse noi, sau reduceri de sezon. Aceste casete luminoase le puteti intalni de asemenea in unele spatii premium, aici referindu-ne la muzee, aeroporturi, sau la diferitele showroom-uri care isi au domeniul de activitate in diferite arii. Dar aceste casete luminoase le puteti intalni de asemenea si la magazinele mai mici, avand ca rol principal evidentierea unor oferte de pret si comunicarea intr-un mod ce tine de markening cu cumparatorii. De cele mai multe ori aceste casete luminoase pot folosi in partea din fata un panou actilic, din stiplex, sau plexiglas si acesta poate fi de diferite grosimi. Peste acesta se va monta un film backlit, unde va fi imprimat, mesajul ce se doreste a fi transmis catre trecatori, sau catre cumparatori.

Odata ce un astfel de sistem a fost montat, dupa aceasta acest film se poate schimba si se poate aplica alt mesaj promotional, sau de informare. Astfel nu va trebui sa inlocuiti caseta luminoasa, cu totul si este necesar numai inlocuirea mesajului. Cu siguranta in cazul in care va aflati pe aceasta pagina, ati auzit si despre bannerele SEG. Aceasta denumire este prescurtarea de la Silicone Edge Graphics, ceea ce inseamna o metoda revolutionara de finisare si de fixare a bannerelor tiparite. Ele au pe contur o banda subtire de silicon, care se va fixa perfect pe un canal special. In ceea ce priveste materialele folosite pentru aceste casete luminoase, despre acestea va putem spune ca sunt folosit profilele de aluminiu, iluminarea prin led si bannerele. Despre aceste elemente va putem spune ca ofera multe avantaje fata de casetele traditionale, pe care vi le vom enumera in cele ce urmeaza. In primul rand putem spune ca aceste bannere pot oferi un aspect mult mai placut si acest lucru fara ca lumina sa se reflecte din ele. Apoi, pot oferi o fixare perfecta, fara a se produce cute, chiar daca bannerele au fost transportate impaturite. In plus, exista modalitatea ca acestea sa fie prinse intr-un mod foarte placut fara ca rama vizibila sa fie foarte mare. Acest lucru inseamna ca mesajul dumneavoastra va fi bine evidentiat, iar campania de marketing pe care o faceti se va bucura de succes. Un alt avantaj in ceea ce priveste casetele luminoase pe care le puteti folosi pentru publicitate, acestea sunt si economice, deoarece au iluminare LED, ceea ce inseamna ca costurile pot fi reduse cu pana la 80% fata de celelalte metode pe care le putem folosit. In plus un astfel de sistem poate oferi o luminozitate puternica, ceea ce nu inseamna decat ca mesajul dumneavoastra, va fi scos in evidenta.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

florin popescu 
Membru din: 16 Jan 2014 15:22:31

Despre autor:

Articole publicate: 12
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10