5 motive pentru care sa te promovezi online 5 motive pentru care sa te promovezi online
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Promovarea unei afaceri este un aspect esential in ceea ce priveste succesul unei afaceri. Tocmai din acest motiv este destul de important sa faceti in asa fel incat sa vedeti care sunt cele mai eficiente metode, astfel incat, sa puteti castiga cat mai multi clienti cu un buget care sa nu depaseasca posibilitatile firmei.Cea mai simpla metoda de promovare, ramane in timpurile noastre internetul. Cinci dintre cele mai importante motive pentru care
Publicat pe 24 Sep 2013 11:51:58 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Advertising
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Promovarea unei afaceri este un aspect esential in ceea ce priveste succesul unei afaceri. Tocmai din acest motiv este destul de important sa faceti in asa fel incat sa vedeti care sunt cele mai eficiente metode, astfel incat, sa puteti castiga cat mai multi clienti cu un buget care sa nu depaseasca posibilitatile firmei.


Cea mai simpla metoda de promovare, ramane in timpurile noastre internetul. Cinci dintre cele mai importante motive pentru care sa alegi promovarea online, fie in detrimentul celei traditionale, fie pentru a o completa pe aceasta, le gasesti explicate in acest articol.


1. Clientii tai sunt online

Milioane de oameni au acces la internet si multi dintre ei il folosesc zilnic. Mai mult decat atat, un procent impresionant din cei care folosesc internetul, petrec un numar destul de mare de ore in fata ecranelor. Pentru ca timpul petrecut de catre clienti in fata monitoarelor (fie ele de laptop, desktop sau mobil), atunci si prezenta comerciantilor trebuie sa se gaseasca in aceste locuri pentru ca ei sa fie vizibili pentru targetul lor.


2. Competitia este online

Deja din ce in ce mai multi comercianti si-au dat seama de importanta posibilitatii de a deveni mai vizibili pentru clientii lor in mediul online. Tocmai de aceea este important ca odata cu ei si tu sa faci aceasta trecere, astfel incat sa nu ramai in urma cu evolutia comertului. Din ce in ce mai des se vorbeste despre e-commerce. Este momentul perfect sa faci un pas in viitor si sa ajungi rapid la clientii pe care ii doresti pentru firma ta.


3. Totul este masurabil

Spre deosebire de metodele traditionale de promovare, cel mai important lucru este ca in mediul online ai posibilitatea sa monitorizezi cum este cheltuit bugetul tau. Astfel ca poti incerca mai multe variante pentru aceeasi campanie, iar dupa diverse testari o poti pastra doar pe aceea care genereaza mai mult profit.

Mai mult decat atat, informatiile pe care ti le pun la dispozitie metodele de promovare online, te ajuta sa descoperi din ce in ce mai multe informatii care iti pot fi utile in ajustarea produselor astfel incat sa reusesti sa le oferi clientilor ceea ce au nevoie.


4. Targetare eficienta

Un aspect esential in promovarea online este ca aceasta iti ofera din ce in ce mai mult posibilitatea de a te promova intr-un mod specific, in functie de publicul tau taget. Mai mult decat atat, ai posibilitatea sa afisezi un mesaj de promovare doar acelora care sunt interesati de serviciile sau produsele pe care le pui la dispozitie. Acest lucru se traduce intr-un buget de promovare mult mai bine cheltuit fata de o metoda traditionale de promovare.


5. Orice campanie poate fi modificata sau oprita in orice moment

Promovarea in online este foarte bine pregatita pentru tot ceea ce inseamna ajustarea unei campanii pentru rezultate mai bune. Nu numai ca iti ofera posibilitatea de a testa mai multe variante, o campanie derulata in acest mediu poate fi oprita pentru a fi modificata in orice moment.


Avant toate aceste aspecte, te invitam sa iti rezervi timpul necesar pentru a cauta o agentie de promovare in online, care sa se potriveasca cat mai bine cu cerintele pe care le ai in privinta acestui tip de atragere a clientilor.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10