Te-ai gandit ca poti folosi bonuri de vacanta si iarna? Te-ai gandit ca poti folosi bonuri de vacanta si iarna?
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Majoritatea persoanelor nu stiu de existenta tichetelor de vacanta. Aceasta este vina companiilor, in primul rand, pentru ca nu implementeaza in numar mai mare oferirea de prime de performanta sau cu orice alta ocazie, prin bonuri de vacanta. In unele cazuri nici ei nu stiu de existenta acestora, dar unii, chiar daca stiu de faptul ca ele se pot procura, nu stiu cum se pot folosi de ele in contabilitate si nici de celelalte beneficii pe care le o
Publicat pe 18 Dec 2013 16:13:48 de Cristina
Categoria: Turism Subcategoria: Sfaturi de vacanta
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


bonuri de vacantaMajoritatea persoanelor nu stiu de existenta tichetelor de vacanta. Aceasta este vina companiilor, in primul rand, pentru ca nu implementeaza in numar mai mare oferirea de prime de performanta sau cu orice alta ocazie, prin bonuri de vacanta. In unele cazuri nici ei nu stiu de existenta acestora, dar unii, chiar daca stiu de faptul ca ele se pot procura, nu stiu cum se pot folosi de ele in contabilitate si nici de celelalte beneficii pe care le ofera acestea. Pentru a afla restul avantajelor oferite de aceste bonuri de vacanta cititi si descoperiti tot ce trebuie sa stiti despre ele.


Acum nu dorim sa cautam vinovati pentru lipsa de informare a populatiei. Ideea principala este aceea ca si cei care stiu de existenta bonurilor de vacanta, nu cunosc beneficiile acestora, considerand ca faptul ca se pot folosi doar pe teritoriul Romaniei este un inconvenient. Insa este chiar un avantaj si veti intelege in curand de ce.


Daca vara tot romanul trage sa iasa din tara, intr-o vacanta exotica, iarna confortul propriei tari ii impinge pe tot mai multi romani inspre partiile din muntii nostri. De Craciun si de Revelion, cele mai cautate sunt pensiunile de la munte, unde zapada este mare si pufoasa, dar si mai curata. In marile orase, zapada se murdareste repede de la aglomeratie si agitatia mare care acopera orasele intotdeauna inainte de sarbatori. Zapada fie dispare repede, fie se innegreste si se murdareste intr-un mod chiar deprimant. De aceea, toata lumea incearca sa fuga din orase de sarbatori. De sarbatori ne dorim mai putina agitatie si mai multa liniste sufleteasca, care o putem gasi doar acolo unde masinile si agitatia oraselor nu pot urca.


Vestea buna este ca tot mai multe pensiuni accepta bonuri de vacanta pentru cazare, asa ca nu va va fi greu sa gasiti un loc in care sa puteti profita de toate beneficiile pe care vi le-a oferit compania cand v-a daruit aceste tichete. In plus, avand aceste tichete, din dorintea de a nu le risipi, veti fi, cu siguranta, determinati sa iesiti in natura. Asa va asigurati ca iesiti din casa si ca va bucurati de ceva nou, de o alta atmosfera.


Bucurati-va de tichetele de vacanta iarna, cand toata lumea isi doreste sa se bucure de un concediu linistit si relaxant. Lista unitatilor de cazare care accepta tichete de vacanta o gasiti pe www.vacanteromanesti.ro si tot acolo sunt si agentiile de turism cu care Chequedejeuner colaboreaza.


Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10