Cum sa gasesti un hotel ieftin si bun in Bucuresti? Cum sa gasesti un hotel ieftin si bun in Bucuresti?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cautarea unui hotel sau a unei pensiuni pentru o vizita in Bucuresti nu ar trebui sa fie prea complicata dar oferta foarte diversificata face aceasta cautare putin mai complicata.Primul lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand cautati optiuni de cazare in Bucuresti este sa va stabiliti bugetul pe noapte.Daca doriti sa va cazati pentru o perioada mai mare de sapte zile cu siguranta ca veti obtine reduceri considerabile la cazare.In functie d
Publicat pe 21 Sep 2016 14:34:18 de P.DjKhrystyan
Categoria: Turism Subcategoria: Sfaturi de vacanta
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Cautarea unui hotel sau a unei pensiuni pentru o vizita in Bucuresti nu ar trebui sa fie prea complicata dar oferta foarte diversificata face aceasta cautare putin mai complicata.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand cautati optiuni de cazare in Bucuresti este sa va stabiliti bugetul pe noapte.
Daca doriti sa va cazati pentru o perioada mai mare de sapte zile cu siguranta ca veti obtine reduceri considerabile la cazare.In functie de bugetul alocat pentru cazare, va veti orienta pentru hoteluri de un anumit numar de stele. 
Sa presupunem ca doriti sa platiti maxim 150 de lei pe noapte. Cu un astfel de buget puteti gasi cazare la hoteluri de 2 stele sau chiar de 3 stele. Totusi, indiferent de buget veti gasi in cele din urma optiune viabile pentru cazare ieftina in Bucuresti.

Cea mai ieftina optiune ramane intotdeauna un hostel insa aici este recomandat daca veti calatori alaturi de prieteni si astfel veti imparti camera cu mai multe paturi cu prietenii dumneavoastra.

De multe ori cand sunati la receptia unui hotel veti avea surpriza sa aflati ca nu sunt camere libere dar daca veti cauta pe site-urile de profil gen booking, acolo puteti constata ca gasiti camere la acelasi hotel la care ati sunat mai devreme si nu erau camere.

O alternativa este si site-ul turistinfo, site pe care sunt listati hotelieri si mai mici unde tarifele sunt mai accesibile. Asta nu inseamna ca pe Booking nu veti gasi tarife bune insa este bine sa aveti mai multe surse unde sa cautati. 
Mai nou a aparut si site-ul Trivago, site care compara tarifele la cazare ale aceluiasi hotel, dar de pe mai multe site-uri.

In ultimul rand, va recomandam sa alegeti hotelul aproape de locurile pe care le veti vizita sau aproape de o statie de metrou pentru a putea calatori rapid si eficient in Bucuresti.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

DjKhrystyan ProtechProject 
Membru din: 18 Mar 2016 11:21:25

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10