Proiect Posada Med S.R.L - Medias, jud. Sibiu Proiect Posada Med S.R.L - Medias, jud. Sibiu
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: https://postimg.org/image/y5zr7dq3v/Imagine  preluata  de pe site-ul oficial RomstalgroupIn frumosul judet Sibiu am avut ocazia sa lucram cu firma Posada Med. La posada Med SRL am livrat in 2014 cateva banci din beton si lemn modelul 7. https://postimg.org/image/ypgz2o91f/Si cateva cosuri de gunoi din beton modelul 43. https://postimg.org/image/73zc3o0z7/Cand vine vorba de o companie puternica precum Romstal, nu trebuie sa s
Publicat pe 04 Nov 2016 20:02:09 de tutu
Categoria: Turism Subcategoria: Locuri de vizitat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


https://postimg.org/image/y5zr7dq3v/
Imagine  preluata  de pe site-ul oficial Romstalgroup

In frumosul judet Sibiu am avut ocazia sa lucram cu firma Posada Med. La posada Med SRL am livrat in 2014 cateva banci din beton si lemn modelul 7.

 https://postimg.org/image/ypgz2o91f/

Si cateva cosuri de gunoi din beton modelul 43.

 https://postimg.org/image/73zc3o0z7/

Cand vine vorba de o companie puternica precum Romstal, nu trebuie sa scapam din vedere traficul de clienti pe care aceasta il are. Bancile si cosurile de gunoi din beton si lemn au fost o alegere inteligenta deoarece au capacitatea de a deveni un mic colt de relaxare pentru fiecare dintre clientii firmei, dar si pentru angajatii ei. Pe langa acest potential pe care produsele noastre il au in mediul business, ele sunt construite din materiale durabile, trainice in orice conditii sunt expuse in mediul exterior. Calitatea pe care o oferim garanteaza acest lucru. 


Designul lor placut care denota o finete aparte este pregatit de specialistii nostri pentru a se adapta la diferitele medii. De la corporate la gradina din curtea casei, obiectele noastre de mobilier sunt extrem de versatile, potrivindu-se perfect cu locul unde sunt asezate. La Posada Med modernul, simplitatea, eleganta si functionalitatea sunt aduse impreuna in mediul care inconjoara spatiul companiei.

 

Obiectele noastre de mobilier se pot integra foarte bine, pe langa mediu office, si in gradini si parcuri. Practic sunt facute sa fie utilizate in natura, in aer liber fara a suferi modificari importante, avand in acelasi timp o aparenta incantatoare.

 

Pentru detalii despre produsele noastre pe care le-am livrat catre Posada Med, dar si pentru a descoperi gama noastra larga de obiecte de mobilier exterior de calitate, va invitam sa accesat pagina noastra www.etebg.net. De asemenea, va invitam sa ne vizitati si la showroom-ul nostru din Bucuresti din targul auto Vitan.

 

Va asteptam cu drag!Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

razvan Tutuianu 
Membru din: 04 Nov 2016 19:55:52

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10