Cel mai frumos parc al Bucurestiului - Herastrau Cel mai frumos parc al Bucurestiului - Herastrau
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Parcul Herastrau se afla in partea de Nord a Bucurestiului, avand o suprafata totala de cca. 110 ha, ceea ce il face sa fie cel mai mare parc al capitalei. In ceea ce priveste vegetatia, parcul detine o vegetatie arboricola de salcii, plopi, frasini si tei care pot fi regasite in mai multe zone ale acestuia. Astfel ca, putem identifica in acest parc Expo Flora, Insula Trandafirilor, Insula Plopilor si Gradina Japoneza. Aceasta din urma a fos
Publicat pe 20 Nov 2014 14:46:58 de andreea
Categoria: Turism Subcategoria: Locuri de vizitat
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Parcul Herastrau se afla in partea de Nord a Bucurestiului, avand o suprafata totala de cca. 110 ha, ceea ce il face sa fie cel mai mare parc al capitalei. 

apartamente herastrauIn ceea ce priveste vegetatia, parcul detine o vegetatie arboricola de salcii, plopi, frasini si tei care pot fi regasite in mai multe zone ale acestuia. Astfel ca, putem identifica in acest parc Expo Flora, Insula Trandafirilor, Insula Plopilor si Gradina Japoneza. Aceasta din urma a fost amenajata cu sprijinul Ambasadei Japoniei in Romania si a Fundatiei Comemorative a Expozitiei Mondiale Japoneze.

Tot in parcul Herastrau veti putea gasi diverse forme de distractie si agrement care sa va invite la a petrece cat mai mult timp in aer liber si in natura. Pentru cei mai multi dintre noi, conteaza foarte mult ca timpul petrecut in mijlocul vegetatiei naturale, sa fie nu doar unul pentru relaxare ci sa poata sa combine activitatile fizice cu inspirarea unui aer curat dincolo de agitatia orasului.

Printre atractiile parcului se numara un teatru de vara, pavilioane de expozitii, cluburi nautice si de sport, cafenele, cluburi si restaurante si altele. In ceea ce priveste lacul Herastrau, acesta pune la dispozitie vizitatorilor un spatiu amenajat pentru agrement dar si facilitati pentru pescuit sportiv sau sporturi nautice si de navigatie.

De cele mai multe ori, pe timpul verii, Herastrau este unul dintre cele mai aglomerate parcuri ale Bucurestiului. Cei mai multi vin aici pentru o oaza de liniste si de relaxare. Pentru cei mai activi exista numeroase posibilitati prin care sa isi valorifice energia. Una din ele este si pedalatul. Pe timpul verii, aici poti inchiria gratis, pentru doua ore, o bicicleta. Vei avea totusi nevoie de buletin pe care il vei lasa administratorilor pe durata celor doua ore.

Nu degeaba, multe din cautarile imobiliare din Bucuresti se refera la apartamente Herastrau. Este una dintre cele mai frumoase zone rezidentiale din Bucuresti. In Herastrau se gasesc de cele mai multe ori cele mai frumoase apartamente si cele mai spatioase. Bineinteles, nici peisajul nu lasa de dorit.

Coordonatele GPS ale parcului sunt:
Latitude: 44. 46694, Longitude: 26.08571
GPS: 44.4669 N, 26.0857

Cu mijloacele de transport in comun, este foarte simplu sa ajungi cu metroul, oprindu-te la statia Aviatorilor. Sau cu RATB-ul. Te aduc aici tramvaiele 41 si 42, autobuzele 105, 131, 148, 149, 282, 261, 301, 304, 330, 331, 335, dar si liniile speciale 449 si Bucharest City Tour.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10