Mini ghid turisti pentru un sejur in Turcia Mini ghid turisti pentru un sejur in Turcia
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Turcia este o locatie excelenta pentru vacante, mai ales ca este situata in apropiere de Grecia si Italia, facand cumva legatura intre cultura de est si cea de vest a Europei. Aici exista multe atractii si activitati care nu pot fi gasite in alte tari. Cea mai populara dintre ele ramane si acum baia turceasca. Daca alegi un sejur in Turcia, cei de la amaryllistour.ro te sfatuiesc macar sa vizitezi una din multele bai istorice sau moderne
Publicat pe 02 Jul 2014 13:15:16 de -
Categoria: Turism Subcategoria: Hoteluri
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Turcia este o locatie excelenta pentru vacante, mai ales ca este situata in apropiere de Grecia si Italia, facand cumva legatura intre cultura de est si cea de vest a Europei. Aici exista multe atractii si activitati care nu pot fi gasite in alte tari. Cea mai populara dintre ele ramane si acum baia turceasca. Daca alegi un sejur in Turcia, cei de la amaryllistour.ro te sfatuiesc macar sa vizitezi una din multele bai istorice sau moderne care se gasesc la tot pasul.

Foarte multe persoane aleg sa viziteze Turcia cumparand un sejur pe un vas de croaziera. In cazul in care asta vrei sa faci, nu uita ca Istanbul ar trebui sa fie prima oprire. In Istanbul vei avea nevoie de cel putin trei zile pentru a vizita toate locurile istorice: Hagia Sophia Rumeli Hisari, Palatul Topkapi , Moscheea Albastra sunt doar cateva din locurile pe care ar trebui sa le vezi cu siguranta. Vei avea nevoie de o zi doar pentru a vizita Palatul Topkapi, de exemplu.

Daca vrei sa iti planifici o vacanta pe plaja in Turcia, ai o oferta de locatii foarte mare din care poti alege. De asemenea si aici vei gasi o multime de locuri istorice care se gasesc chiar si in statiuni. Bodrum, Antalya, Kusadasi, Efes, Kemer, Side sunt doar cateva din optiunile pe care e bine sa le iei in considerare cand cauti sejururi in Turcia.

Indiferent unde te afli, nu uita insa sa savurezi asa cum se cuvine preparatele delicioase din bucataria turceasca, cum ar fi kebabul, o ceasca de cafea turceasca si un desert dupa masa. Daca vei merge si la cumparaturi si nu vii acasa cu cel putin o sacosa de suveniruri inseamna ca nu ai trait experienta turceasca la adevarata ei valoare.

Sentimentul care va domina insa calatoria ta este insa caldura sufleteasca cu care te intampina localnicii, nativ ei stiu sa te faca sa te simti bine oriunde te-ai afla in tara lor minunata. Bodrum este cel mai bun oras pentru viata de noapte, unde vei gasi o multime de cluburi, cafenele si restaurante si vei vedea luminile orasului pana la rasaritul soarelui Efes este un alt loc istoric in apropiere Bodrum, unde poti gasi magazine de suveniruri antice. Si tot asa, Turcia avand de toate pentru toti. Poti gasi oferte extraordinare de pachete de vacanta in Turcia oricand pe amaryllistour.ro iar specialistii de aici iti stau la dispozitie pentru mai multe detalii.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

- - 
Membru din: 02 Jul 2014 12:11:28

Despre autor:
AMARYLLIS TOUR este o agentie de turism tânara si dinamica, având ca principale activitati consilierea în domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi în materie de turism.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10