Cum sa va bucurati de mini-vacanta de 1 Mai in inima Apusenilor Cum sa va bucurati de mini-vacanta de 1 Mai in inima Apusenilor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Anul acesta ziua de 1 mai s-a intamplat sa cada joi, iar Guvernul a stabilit ca ziua de 2 mai, vineri, sa fie libera, lucru care ne permite sa ne bucuram de un weekend prelungit de patru zile. Problema este ce vom face cu aceste patru zile libere si cum alegem sa le petrecem. Daca unii au tendinta sa aleaga marea sau o excursie exotica in strainatate, cele mai multe persoane aleg sa-si petreaca mini-vacanta de 1 mai la munte, la aer cu
Publicat pe 14 Apr 2014 10:04:13 de vasilem
Categoria: Turism Subcategoria: Hoteluri
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Anul acesta ziua de 1 mai s-a intamplat sa cada joi, iar Guvernul a stabilit ca ziua de 2 mai, vineri, sa fie libera, lucru care ne permite sa ne bucuram de un weekend prelungit de patru zile.

Problema este ce vom face cu aceste patru zile libere si cum alegem sa le petrecem. Daca unii au tendinta sa aleaga marea sau o excursie exotica in strainatate, cele mai multe persoane aleg sa-si petreaca mini-vacanta de 1 mai la munte, la aer curat, departe de agitatia cotidiana, intr-o zona linistita.

Una dintre cele mai pitoresti zone pentru relaxare si odihna sunt muntii Apuseni, la poalele masivului Vladeasa, iar Pensiunea Claudia este locul ideal pentru cazare in Cluj la cele mai inalte standard de calitate, cu toate dotarile necesare unei mini-vacante de vis in inima Apusenilor.

Pensiunea Claudia este amplasata in satul Scrind din localitatea Scrind-Frasinet, la 55 de km de Cluj-Napoca si 110 km de Oradea.

Punem la dispozitie doua variante de oferte de 1 Mai in ClujPrima oferta de cazare in pensiune completa la pretul de 105 lei/pers/zi, iar a doua oferta dispune de cazare in demipensiune (mic dejun si cina) la pretul de 75 lei/pers/zi. Optional poate fi servita masa de pranz pentru 30 lei/pers/zi.

Locatia de cazare in Rachitele Cluj este compusa din 7 camere matrimoniale, mobilate modern si dotate cu minibar, baie proprie, incalzire centrala si televizoare prin satelit, dar si de un apartament ultra-modern. Dispunem de o sala de mese cu o capacitate de 50 de locuri, iar restul facilitatilor pe care le punem la dispozitie sunt: frigider, fax, tv in living, internet wireless, parcare pentru 30 de masini, foisor de relaxare pentru 24 de persoane, room service, loc de joaca pentru copii si o sala de conferinte.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10