Team Building la tara – regasirea cu natura Team Building la tara – regasirea cu natura
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Paprika Events, agentie de organizare team building-uri si evenimente corporate, recunoscuta pentru conceptele sale out-of-the-box, lanseaza pentru toamna aceasta doua programe noi-noute, menite sa scoata din rutina angajatii companiilor. Este vorba despre concepte inovatoare care includ locatii deosebite, entertainment, competitii si mancare sanatoasa: “Viata la tara” si “Goana dupa ingrediente”. Programul “Viata la tara” ii va duce
Publicat pe 10 Aug 2015 13:12:06 de Alina_B
Categoria: Turism Subcategoria: Evenimente
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Paprika Events, agentie de organizare team building-uri si evenimente corporate, recunoscuta pentru conceptele sale out-of-the-box, lanseaza pentru toamna aceasta doua programe noi-noute, menite sa scoata din rutina angajatii companiilor.

Este vorba despre concepte inovatoare care includ locatii deosebite, entertainment, competitii si mancare sanatoasa: “Viata la tara” si “Goana dupa ingrediente”.

Programul “Viata la tara” ii va duce pe participanti intr-un mediu idilic, departe de agitatia orasului, pentru a experimenta din plin traiul la sat. Vor trece prin mai multe probe si activitati care-i vor apropia de natura si ii vor scoate din zona de confort. Dusul animalelor la pasune, culesul fructelor si al legumelor, procesarea laptelui, pregatirea traditionala a mesei sunt parte din actiunile care vor preceda petrecerile campenesti si traditiile organizate special pentru participanti.

Cel de-al doilea program, “Goana dupa ingrediente”, ii va provoca pe “corporatisti” sa “munceasca din greu” pentru procurarea hranei. Fie ca vor merge la pescuit, la cules de ciuperci in padure sau vor macina graul la moara echipele se vor intrece in obtinerea ingredientelor necesare pentru pregatirea mesei. Vor gati pe echipe, coordonati de un bucatar celebru, cum ar fi Horia Virlan, si se vor distra pe cinste pregatind preparate bio si sanatoase, pe care le vor savura apoi impreuna cu colegii.

Beneficiile acestor programe sunt multiple: de la implicare, comunicare si constientizarea echipei pana la deconectare si regasirea cu natura.

Paprika Events pune la dispozitia companiilor un “altfel” de team building cu programe si activitati inedite organizate perfect pana la cel mai mic detaliu.

Inscrierile se pot face direct pe site-ul agentiei, accesand: www.paprikaevents.ro

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Alina Badita 
Membru din: 17 Jul 2015 08:56:03

Despre autor:
Programele Paprika Events te provoaca sa imbratisezi noutatea si ineditul unor activitati care iti vor oferi experiente unice pentru echipele din organizatia ta. Am selectat pentru programele noastre de evenimente corporate cei mai renumiti Chefi entertaineri, cei mai buni sommelieri, cei mai pasionati barmani, traineri si coregrafi. Ei vor antrena si coordona echipele, oferind sfaturi practice, mici secrete, ponturi si experiente din parcursul lor profesional.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10