The Mission isi va desfasura primul eveniment in Mamaia intre 3-5 mai! The Mission isi va desfasura primul eveniment in Mamaia intre 3-5 mai!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Iubitori ai muzicii electronice cu siguranta sunteti interesati de aceasta veste! Tin sa va anunt ca The Mission isi va desfasura primul eveniment pe litoral din acest an in statiunea Mamaia intre zilele de 3 si 5 mai 2013. Acestia promit invitatilor ca vor avea parte de surprize placute, distractie si nu in ultimul rand, muzica buna. Primele nume confirmate din line-up-ul petrecerii sunt  canadienii  Kenny Glasgow si Jon
Publicat pe 08 Mar 2013 11:48:05 de cazaremamaia
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Iubitori ai muzicii electronice cu siguranta sunteti interesati de aceasta veste! Tin sa va anunt ca The Mission isi va desfasura primul eveniment pe litoral din acest an in statiunea Mamaia intre zilele de 3 si 5 mai 2013. Acestia promit invitatilor ca vor avea parte de surprize placute, distractie si nu in ultimul rand, muzica buna. Primele nume confirmate din line-up-ul petrecerii sunt  canadienii  Kenny Glasgow si Jonny White care vor mixa in prima seara a desfasurarii evenimentului urmati in data de 4 mai de catre artistul Reebot de la Candenza Vagabundos.

Daca va numarati printre fanii infocati ai evenimentului, va recomand sa va rezervati din timp locul de cazare Mamaia pentru datele de 3-5 mai pentru ca exista posibilitatea ca ajunsi la fata locului sa nu mai gasiti o unitate de cazare pe placul dumneavoastra sau daca veti gasi, preturile vor fi colosale, deoarece stiti bine, romanii incearca sa profite de orice oportunitate sa se imbogateasca peste noapte. In Mamaia isi deschid portile aproape toate unitatile de cazare incepand cu data de 1 mai (deschiderea oficiala a sezonului estival). Tarifele incep de la 80 lei/ noapte – intr-o unitate de cazare modesta de 2 margarete/stele si cresc in functie de clasificarea unitatii, de pozitionarea acesteia si de facilitatile puse la dispozitia clientilor. Exista insa locatii pe toate gusturile, fie ca nu va intereseaza foarte mult cazarea (pentru ca nu aveti de gand sa stati prea mult in camera) sau doriti sa aveti parte de lux si un nivel ridicat de confort, in Mamaia veti gasii tot felul de unitati de cazare incepand de la 2 stele pana la 5 stele (locatii in care rasfatul si luxul este pretutindeni).

Daca aveti ocazia sa plecati de acasa, aveti cateva zile libere, alegeti litoralul anul acesta de 1 mai. Cluburile de noapte din statiune vor organiza diverse evenimente care mai de care mai interesante care promit oaspetilor ca se vor distra la maximum si vor avea cateva zile pline de energie si frumos.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mamaia Cazare 
Membru din: 08 Mar 2013 11:30:55

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10