Statiunea Olimp nu este gata pentru deschiderea sezonului estival! Statiunea Olimp nu este gata pentru deschiderea sezonului estival!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In ciuda faptului ca primarul orasului Mangalia, a incercat din rasputeri sa pregateasca statiunile din sudul litoralului romanesc pentru deschiderea sezonului estival si a trimis notificari tuturor proprietarilor de unitati de cazare in paragina, magazine, buticuri de la marginea drumurilor si a altor agenti economici, dezinteresul acestora este colosal. Statunea Olimp arata ca o locatie bombardata si parasita. In data de 1 mai
Publicat pe 27 Feb 2013 15:51:59 de tdecalitate
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In ciuda faptului ca primarul orasului Mangalia, a incercat din rasputeri sa pregateasca statiunile din sudul litoralului romanesc pentru deschiderea sezonului estival si a trimis notificari tuturor proprietarilor de unitati de cazare in paragina, magazine, buticuri de la marginea drumurilor si a altor agenti economici, dezinteresul acestora este colosal. Statunea Olimp arata ca o locatie bombardata si parasita.

In data de 1 mai 2013, pe litoral are loc deschiderea oficiala a sezonului estival. O multime de turistii tineri si nu numai, care au liber in aceasta perioada si-au facut un obicei din a vizita statiunile litoralului de 1 Mai si de a petrece aici alaturi de prieteni. Din pacate, mai multe statiuni din sudul litoralului nu vor fi gata pentru intampinarea turistilor, in special statiunea Olimp. Proprietarii unitatilor de cazare Olimp par a fi nepasatori in fata imaginii groaznice pe care o ofera la ora actuala statiunea. Dintr-o frumoasa, cocheta si linistita locatie, Olimpul s-a transformat intr-o statiune parasita. Abia daca mai vezi si cainii maidanezi pe aici. Primarul Mangaliei insa nu se lasa cu una cu doua si promite ca cei care nu iau in considerare notificarile trimise pentru reamenajarea proprietatilor aflate in paragina sau demolarea acestora vor suporta amenzi foarte mari si alte consecinte. Se pare ca acesta doreste cu tot dinadinsul sa refaca ceea ce odata reprezenta sudul litoralului romanesc, cand o multime de turisti veneau aici si plecau extrem de multumiti. In afara romanilor, obisnuiau sa soseasca in fiecare sezon estival si foarte multi turisti strainii care de cativa ani incoace s-au indreptat catre alte destinatii din cauza dezinteresului autoritatilor pentru ingrijirea statiunii.

Speram ca proprietarii unitatilor de cazare si agentii economici din Olimp sa-si revina in fire si sa dea importanta meritata imaginii statiunii iar vara 2013 sa fie una de succes . Probabil daca planurile primarului vor reusii, turistii vor incepe sa realeaga ca destinatie de vacanta Olimpul si nu statiunile bulgaresti care se pare ca in ultimii ani au stiut foarte bine sa-si atraga turistii( din pacate foarte multi romanii aleg sa mearga in Bulgaria decat sa-si cheltuie economiile in tara noastra).


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Calitate Turism 
Membru din: 21 Feb 2013 11:10:22

Despre autor:
Oferte de cazare!

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10