Statiunea Bran – o destinatie perfecta pentru ziua indragostitilor! Statiunea Bran – o destinatie perfecta pentru ziua indragostitilor!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Au mai ramas doar doua zile pana cand toata lumea va sarbatorii ziua indragostitilor iar fiecare dintre noi incearca sa-si surprinda perechea in aceasta zi oferind cadouri inedite sau surprize placute! Daca inca nu ai ales nimic pentru jumatatea ta si nu ai inspiratie sau pur si simplu te-ai saturat sa oferi an de an aceleasi atentii simbolice, eu iti reomand sa iei in considerare un weekend la Bran. Cu siguranta perechea ta va fi incant
Publicat pe 12 Feb 2013 09:35:09 de cazarebran
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Au mai ramas doar doua zile pana cand toata lumea va sarbatorii ziua indragostitilor iar fiecare dintre noi incearca sa-si surprinda perechea in aceasta zi oferind cadouri inedite sau surprize placute! Daca inca nu ai ales nimic pentru jumatatea ta si nu ai inspiratie sau pur si simplu te-ai saturat sa oferi an de an aceleasi atentii simbolice, eu iti reomand sa iei in considerare un weekend la Bran. Cu siguranta perechea ta va fi incantata de o asemenea surpriza. In aceasta perioada in statiunea Bran ofertele de cazare sunt foarte avantajoase iar un weekend la munte te poate costa doar 200 lei. In functie de preferintele fiecaruia si de clasificarea unitatilor de cazare Bran, tarifele variaza, insa chiar si la locatiile de lux veti gasii oferte de nerefuzat. Proprietarii unitatilor de cazare incearca sa-si atraga cat mai multi clienti si profita de acest eveniment pentru a oferii turistilor servicii de calitate la preturi mai scazute. In majoritatea unitatilor, in weekendul destinat in mare parte zilei indragostitilor, camerele sunt amenajate special cu obiecte de decor in forma de inima, lenjerii rosii sau trandafiri.

Statiunea Bran a devenit in ultimii ani una dintre cele mai apreciate statiuni montane din Romania atat de catre turistii romani cat si de cei straini. Majoritatea oamenilor ce au avut posibilitatea sa petreaca un sejur/ vacanta in Bran, s-au declarat foarte multumiti de serviciile primite in statiune (atat serviciile de cazare cat si cele de masa). Indiferent de anotimp, Branul ofera turistilor o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber. Fie ca sunteti impatimiti ai sporturilor de iarna sau va place sa va aventurati in trasee montane, aici veti avea posibilitatea sa le faceti pe ambele.

Posibilitatile de cazare in statiune sunt in gerenal bune iar tarifele pot incepe si de la 70 lei/ noapte/ camera si pot varia in functie de perioada anului in care ati ales sa va petreceti vacanta si de clasificarea unitatii de cazare alese. Profitati de ofertele din aceasta perioada si petreceti Valentine`s Day in Bran!


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bran Cazare 
Membru din: 12 Feb 2013 09:29:15

Despre autor:
Oferte turistice in statiunea Bran!

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10