S-au afisat ofertele de Paste 2013 si in Mangalia! S-au afisat ofertele de Paste 2013  si in Mangalia!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In doar aproximativ 2 luni vor sosii si sarbatorile Pascale, acestea reprezentand un important eveniment in viata romanilor ortodocsi care serbeaza cum pot mai bine Invierea Domnului Iisus Hristos. Cu ocazia acestei minunate sarbatori, proprietarii unitatilor de cazare dar si a restauranteor/ cluburilor din Mangalia s-au hotarat sa-si deschida portile mai devreme de inceperea sezonului estival si sa ofere tarife de cazare promotionale tu
Publicat pe 28 Feb 2013 18:05:37 de tdecalitate
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In doar aproximativ 2 luni vor sosii si sarbatorile Pascale, acestea reprezentand un important eveniment in viata romanilor ortodocsi care serbeaza cum pot mai bine Invierea Domnului Iisus Hristos. Cu ocazia acestei minunate sarbatori, proprietarii unitatilor de cazare dar si a restauranteor/ cluburilor din Mangalia s-au hotarat sa-si deschida portile mai devreme de inceperea sezonului estival si sa ofere tarife de cazare promotionale tuturor turistiilor care doresc sa-si petreaca Pastele la malul Marii Negre.

Orasul Mangalia este unul dintre cele mai frumoase si ingrijite localitati din Judetul Constanta iar pe timpul verii devine foarte aglomerat, o multime de turisti din toate partile tarii si nu numai venind sa-si petreaca concediile aici. Anul acesta agentii de turism din zona s-au gandit ca daca vremea ii va ajuta, cei care iubesc marea nu vor ezita si vor venii cu mic cu mare sa-si petreaca si sarbatorile Pascale aici. Pentru cei care adora plimbarile pe faleza, sau privelistea superba catre mare  pe care o pot avea in timp ce servesc masa, aceasta este o veste excelenta deoarece pot avea ocazia sa se bucure de aceste lucruri inainte sosirii verii.

Tarifele de cazare Mangalia in perioada de Paste 2013 pot incepe si de la 70 lei/  noapte in pensiunile sau vilele de 2 sau chiar 3 margarete. Exista insa si locatii de lux de 4 sau 5 stele unde tarifele sunt putin mai ridicate dar si acestia si-au afisat pe site-urile proprii sau pe cele care se ocupa cu promovarea turismului oferte promotionale reduse pentru perioada sarbatorilor Pascale!

Daca va numarati printre cei care doresc ca anul acesta sa nu-si mai petreaca sarbatorile acasa, orasul Mangalia poate reprezenta o idee inedita si relaxanta pentru Pastele 2013. Bucurati-va de viata, de caldura, de frumusetea naturii si rasfatati-va cateva zile pentru ca meritati.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Calitate Turism 
Membru din: 21 Feb 2013 11:10:22

Despre autor:
Oferte de cazare!

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10