Putini turisti au ales sa petreaca Craciunul pe rit vechi in Poiana Brasov! Putini turisti au ales sa petreaca Craciunul pe rit vechi in Poiana Brasov!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Proprietarii de pensiuni si hoteluri din statiunea Poiana Brasov s-au asteptat ca in perioada sarbatoririi Craciunului pe rit vechi, romanii sa aleaga din noua ca locatie de vacanta Poiana Brasov. Insa, spre surprinderea acestora multi dintre aceia care au sarbatorit au ales ca locatii litoralul sau nordul Moldovei. Poiana Brasov este una dintre cele mai apreciate statiuni de la noi, daca nu chiar cea mai apreciata, turistii romani
Publicat pe 16 Jan 2013 13:39:02 de cazarepoianabrasov
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Proprietarii de pensiuni si hoteluri din statiunea Poiana Brasov s-au asteptat ca in perioada sarbatoririi Craciunului pe rit vechi, romanii sa aleaga din noua ca locatie de vacanta Poiana Brasov. Insa, spre surprinderea acestora multi dintre aceia care au sarbatorit au ales ca locatii litoralul sau nordul Moldovei.

Poiana Brasov este una dintre cele mai apreciate statiuni de la noi, daca nu chiar cea mai apreciata, turistii romani si straini alegand in fiecare an sa-si petreaca concediile de iarna aici. Este adevarat ca autoritatile s-au ocupat foarte mult de statiune si exista o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber si de distractie. Incepand cu partiile  spectaculoase pe care le detine, restaurantele de lux unde poti servii preparate foarte gustoase pregatite de cei mai buni bucatari din zona, barurile de noapte unde tinerii se strang in fiecare seara gasind de fiecare data un nou motiv de sarbatoare, etc. Chiar daca proprietarii au fost putin dezamagiti de numarul mic de turisti veniti sa serbeze Craciunul pe  rit vechi , statiunea nu a dus niciodata lipa de “clienti”.

Daca te-ai gandit sa petreci cateva zile in Poiana Brasov trebuie sa te avertizez ca pentru a gasi un loc de cazare care sa-ti placa ar trebui sa-ti rezervi din timp locul. Chiar daca au trecut toate sarbatorile, datorita zapezii si vremii reci care nu vrea inca sa ne paraseasca, statiunile montane inca sunt ocupate intr-un grad foarte mare. Astfel pentru a gasi cele mai bune oferte de cazare Poiana Brasov intra pe site-urile specializate ce se ocupa cu promovarea turismului romanesc ( nu te costa absolut nimic) si alege dintre sutele de oferte pe cea care ti se potriveste cel mai bine ( acolo poti vede poze cu camerele unitatilor, facilitate , impresii ale fositlor turisti care au fost cazati acolo si multe altele)!

P.S. Pentru a profita de ofertele promotionale rezerva-ti locul de cazare cu cel putin 2 saptamani inainte!


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Brasov Poiana  
Membru din: 16 Jan 2013 10:50:51

Despre autor:
Nice !

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10