Petrece noaptea dintre ani in statiunea vedeta Predeal! Petrece noaptea dintre ani in statiunea vedeta Predeal!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Revelionul este un eveniment sarbatorit de tot globul pamantesc in fiecare an si majoritatea oamenilor incearca cu ocazia acestui eveniment sa-si faca amintiri foarte placute si sa sarbatoreasca alaturi de familie si persoanele dragi in locuri departate de casa unde isi pot lasa grijile cotidiene la usa si se pot distra si relaxa in voie! Statiunea Predeal este plina de oferte de Revelion 2013 anul acesta. Fiecare unitate de cazare
Publicat pe 28 Dec 2012 11:44:18 de cazarepredeal
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Revelionul este un eveniment sarbatorit de tot globul pamantesc in fiecare an si majoritatea oamenilor incearca cu ocazia acestui eveniment sa-si faca amintiri foarte placute si sa sarbatoreasca alaturi de familie si persoanele dragi in locuri departate de casa unde isi pot lasa grijile cotidiene la usa si se pot distra si relaxa in voie!

Statiunea Predeal este plina de oferte de Revelion 2013 anul acesta. Fiecare unitate de cazare in parte are cate un pachet promotional atragator care promite distractie si confort! In Predeal veti gasi cazare in pensiuni de 2 margarete dar si in hoteluri sau pensiuni de lux de 4 si 5 stele. In functie de posibilitatile financiare ale fiecaruia, statiunea Predeal promite un revelion de exceptie! Un exemplu de oferta pentru cea mai importanta noapte din an ar fi cazare in Predeal la un hotel de 4 stele pe o perioada de 5 nopti cu mic dejun inclus in fiecare zi a sederii si masa festiva de Revelion (meniu complet cu batura si mancare), muzica live si obiceiuri de iarna la tariful de 750 euro/ pachet pentru 2 persoane in camera dubla sau 900 euro/ pachet pentru 2 persoane in apartament. Daca vi se pare prea scump pentru posibilitatile dumnevoastra puteti alege o pensiune de 2 stele la tariful de 1250 lei/ sejur/ persoana, sejur ce include 5 nopti de cazare insa fara mic dejun sau puteti alege o alta pensiune tot de 2 stele ce ofera in pachetul promotional de revelion 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus si masa festiva de revelion la tariful de 750lei/ pers/ sejur.

Pentru a gasi cea mai buna oferta aveti nevoie doar de acces la internet si putin timp liber. Pe site-urile ce promoveaza turismul veti gasi o multime de pachete promotionale care mai de care mai avantajoase. Cautati cu atentie si cu siguranta veti gasi cea mai buna oferta de Revelion 2013 pentru dumneavoastra!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Predeal Cazare 
Membru din: 28 Dec 2012 11:01:57

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10