Descopera Bucovina Descopera Bucovina
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In Bucovina poti spune ca nu mergi doar in vacanta, mergi sa te redescoperi. Si nu va fi greu! Peisajele oferite de natura in mare parte inca neatinsa de modern si tot ce inseamna urban te vor ajuta cu siguranta. Linistea oferita de aceste meleaguri, ospitalitatea oamenilor si aerul curat iti vor oferi o vacanta din care nu vrei sa mai pleci.  Bucovina te va cuceri imediat ce vei intra in peisajul sau mirific, insa acesta nu este si
Publicat pe 09 Feb 2016 22:04:04 de seorentcar
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In Bucovina poti spune ca nu mergi doar in vacanta, mergi sa te redescoperi. Si nu va fi greu! Peisajele oferite de natura in mare parte inca neatinsa de modern si tot ce inseamna urban te vor ajuta cu siguranta. Linistea oferita de aceste meleaguri, ospitalitatea oamenilor si aerul curat iti vor oferi o vacanta din care nu vrei sa mai pleci.

 Bucovina te va cuceri imediat ce vei intra in peisajul sau mirific, insa acesta nu este singurul atuu al zonei. Vei fi absorbit de istoria locului care a pastrat multe din cladiri si monumente de parca timpul a stat pe loc. Manastirile din zona nu trebuie sub nici o forma sa le ocolesti. Acolo vei gasi un refugiu pentru trup si suflet…vei intra in alta lume, o lume a istoriei neamului romanesc care a fost pastrata cu grija de oamenii locului. Acele manastiri au rezistat atat intemperiilor  vremii cat si intemperiilor istoriei, iar intre zidurile acestora te vei simti linistit sufleteste si aceasta senzatie te va face sa revii cu siguranta.

Asadar, nu uita ca o vacanta nu inseamna doar odihna pentru trup ci si pentru minte si suflet. Fa o captura a peisajului, insa nu una digitala,ci una mintala si ori de cate ori te vei simti coplesit de agitatia de zi cu zi…mergi acolo,chiar daca e numai in mintea ta.

Oricand te vei hotari sa ajungi in Bucovina, fie ca esti un calator strain sau esti roman dar nu cunosti zona, apeleaza la un ghid. De asemenea, poti apela oricand la servicii de tipul rent a car. Sau si mai bine poti merge pe site-ul Rentcarwithdriver si apeleaza la serviciile lor de inchirieri masina cu sofer si calatoreste ca un VIP catre orice destinatie ai alege.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ionita Cosmin 
Membru din: 09 Feb 2016 21:56:46

Despre autor:
Rentcarwithdriver. ro va ofera servicii de inchirieri auto cu sofer pentru transfer de la aeroport catre hotelurile din Bucuresti si nu numai.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10