De ce sa vizitezi Predealul De ce sa vizitezi Predealul
Rated 4.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Predeal este una dintre principalele statiuni de pe Valea Prahovei, vizitata anual de mii de turisti. In acelasi timp Predeal este o statiune renumita pentru caracteristicile sale climaterice si un numar tot mai mare de persoane aleg sa vina aici nu neaparat in scop turistic ci pentru a se odihni si relaxa, pentru a inspira aerul rece si curat de munte. Oamenii vin aici si pentru tratarea nefrozelor in sanatoriile specializate din statiune, pentr
Publicat pe 15 Nov 2012 16:43:11 de lady_in_red
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


Predeal este una dintre principalele statiuni de pe Valea Prahovei, vizitata anual de mii de turisti. In acelasi timp Predeal este o statiune renumita pentru caracteristicile sale climaterice si un numar tot mai mare de persoane aleg sa vina aici nu neaparat in scop turistic ci pentru a se odihni si relaxa, pentru a inspira aerul rece si curat de munte. Oamenii vin aici si pentru tratarea nefrozelor in sanatoriile specializate din statiune, pentru tratamentul tulburarilor endocrine, pentru revigorarea organismelor slabite sau recuperarea fizica si intelectuala.

In plus, numeroasele partii de care statiunea dispune au condus la transformarea acesteia intr-unul din orasele montane cel mai des vizitate pe timpul iernii, unde turistii merg pentru posibilitatea practicarii sporturilor de iarna si pentru faptul ca distractia este asigurata. Dintre aceste partii, cele mai renumite sunt Partia Clabucet si Clabucet Plecare, Partia Subteleferic, Paraul Rece, etc. Aceste partii dispun de instalatii pentru formarea de zapada artificiala precum si instalatii de iluminare pe timpul noptii.

visit PredealDincolo de toate acestea, Predeal ramane insa una dintre cele mai vizitate statiuni de pe Valea Prahovei si pentru ofertele de cazare foarte ieftine de care dispune.

Cel mai bun pret din Predeal, in ceea ce priveste cazarea, il vei gasi cu siguranta la numeroasele pensiuni foarte moderne si elegante din statiune. Si daca nu iti convine cazarea la o pensiune, acesta nu este un motiv de ingrijorare. Vei avea la dispozitie numeroase alte oferte de cazare la vile, cabane si hoteluri confortabile din statiune. Preturile sunt destul de avantajoase si multi dintre proprietari ofera turistilor nopti gratuite de cazare in cazul sejururilor mai lungi.

In Predeal merita sa mergi si pentru frumusetea zonei de munte, orasul strajuit de masivele Piatra Mare, Postavarul, Baiu si Bucegi, peisajele fiind incantatoare la tot pasul.

Printre obiectivele turistice importante din Predeal amintim urmatoarele: Manastirea Predeal, statuia eroului-poet Mihail Saulescu, Vila Maresalului Antonescu, Cimitirul Legionar Predeal sau Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena.

Predeal este o statiune foarte bine dezvoltata si in privinta locurilor in care sa iesi, sa te distrezi si sa te simti bine. Iti vei face cu siguranta prieteni noi intr-unul din pub-urile sau cluburile din Predeal.

Motivele pentru care sa vizitezi statiunea sunt asadar numeroase, dar este cu mult mai bine sa le descoperi singur atunci cand vei ajunge acolo. 

Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10