Cum alegem destinatiile de calatorie? Cum alegem destinatiile de calatorie?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Dupa o perioada stresanta la locul de munca cu multe deadline-uri ce trebuie respectate, toata lumea viseaza la un concediu bine meritat catre o destinatie de vis. Desi cei mai multi oameni stiu ce locuri ar dori sa viziteze, pentru cativa decizia este extrem de dificila. Motivul nu consta in faptul ca nu se pot hotari ce vor sa faca, ci din contra, pentru ca stiu exact unde vor sa ajunga, doar ca timpul liber nu le permita sa viziteze
Publicat pe 18 Feb 2013 08:51:41 de Ina
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Dupa o perioada stresanta la locul de munca cu multe deadline-uri ce trebuie respectate, toata lumea viseaza la un concediu bine meritat catre o destinatie de vis. Desi cei mai multi oameni stiu ce locuri ar dori sa viziteze, pentru cativa decizia este extrem de dificila. Motivul nu consta in faptul ca nu se pot hotari ce vor sa faca, ci din contra, pentru ca stiu exact unde vor sa ajunga, doar ca timpul liber nu le permita sa viziteze mai multe locuri intr-un interval de timp atat de scurt. Asa ca trebuie sa se limiteze la o singura destinatie. Si astfel trebuie sa analizeze toate posibilitatile care se intrevad pentru concediul mult visat.

Ce inseamna mai exact acest lucru?

In primul rand trebuie sa te hotarasti asupra tipului de vacanta pe care vrei sa il ai. Sunt multi care vor doar sa se relaxeze intr-o zona linistita, inconjurati de natura, unde sa isi poata limpezi gandurile si uita de toate grijile cotidiene. Pe de alta parte, sunt persoane care vor sa fie in mijlocul actiunii, in locuri hiperaglomerate, inconjurate de oameni si de distractie la tot pasul. Tocmai din acest punct de vedere trebuie sa te hotarasti ce vrei sa faci in aceasta perioada. Vrei doar distractie de dimineata pana seara sau liniste si pace pentru a-ti reincarca bateriile? Pentru ca daca destinatia aleasa este opusul a ceea ce cauti cu adevarat inseamna ca vei avea parte de un concediu de cosmar.

In ceea ce priveste evadarea in natura, trebuie din nou cantarite optiunile. Sunt foarte multe atractii turistice atat pentru iubitorii de munte cat si pentru cei care prefera marea. Trebuie doar sa dedici putin timp analizei pietei si aici ma refer la ofertele agentiilor de turism, care de cele mai multe ori vin cu pachete promotionale pentru vacanta, ce includ atat transportul si cazarea la destinatia turistica aleasa cat si excursiile organizate prin imprejurimi. 

O varianta destul de eficienta pentru majoritatea oamenilor consta in documentarea intensiva despre o anumita locatie. Internetul este plin de articole diverse care trateaza astfel de subiecte. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti website-urile potrivite unde sunt evaluate in mod obiectiv diverse atractii turistice si sa vezi care dintre acestea pare sa fie pe gustul tau. Fie ca este vorba de parcuri de distractie, de monumente istorice, de sporturi extreme sau de aventuri in natura, este suficient sa descoperi ce destinatie iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti transforma concediul intr-unul de vis.  

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Rosca 
Membru din: 15 Feb 2013 16:15:42

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10