Cele mai mari reduceri in luna ianuarie se gasesc in Azuga! Cele mai mari reduceri in luna ianuarie se gasesc in Azuga!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In cazul in care va ganditi sa plecati la munte pentru un weekend sau mai mult, in aceasta luna, statiunea Azuga pare a fi locatia cu cele mai mari reduceri privind serviciile de cazare in acest moment. Multi dintre voi probabil ati fost la munte in perioada sarbatorilor de iarna, perioada in care majoritatea romanilor au avut concediu/ vacanta. Vremea rece inca se mentine in toata tara iar in statiunile montane zapada este perfecta. La
Publicat pe 22 Jan 2013 11:25:39 de cazareazuga
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In cazul in care va ganditi sa plecati la munte pentru un weekend sau mai mult, in aceasta luna, statiunea Azuga pare a fi locatia cu cele mai mari reduceri privind serviciile de cazare in acest moment. Multi dintre voi probabil ati fost la munte in perioada sarbatorilor de iarna, perioada in care majoritatea romanilor au avut concediu/ vacanta. Vremea rece inca se mentine in toata tara iar in statiunile montane zapada este perfecta. La fel si partiile de schi sau sanius. Daca aveti posibilitatea sa plecati pentru cateva zile la munte alegeti statiunea Azuga deoarece veti intalnii cele mai mari reduceri!

Pe site-urile de specialitate care se ocupa cu promovarea unitatilor turistice din Romania s-au afisat o multime de oferte de cazare Azuga. Preturile pentru o noapte de cazare la o unitate de 2 stele/ margarete poate incepe de la 60 lei/ noapte, iar in cazul unitatilor mai exclusiviste de 4 si 5 stele/ margarete tariful incepe de la 150-170 lei / noapte. Este momentul ideal pentru a petrece un weekend pe partie la cele mai mici tarife (asta daca va permite si timpul).  Statiunea Azuga este apreciata de o multime de turisti, aceasta fiind o localitate micuta si cocheta unde te poti relaxa si poti petrece clipe minunate alaturi de prieteni si familie.

In Azuga veti gasi pe langa unitatile de cazare satisfacatoare si restaurante foarte bune unde puteti servi preparate gustoase dar si centre de agrement  unde va puteti petrece timpul liber (asta daca nu sunteti adepti ai sporturilor de iarna).  In cazul in care sunteti mai curajosi, puteti experimenta trasee montane unde veti avea posibilitatea sa intalniti peisaje de vis pe care nu le puteti vedea altundeva.

Daca v-am convins, intrati acum pe site-urile de turism si rezervati-va locul de cazare in Azuga. Vremea tine cu noi si preturile par sa fie si ele de partea noastra. Vacanta placuta!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cazare Azuga 
Membru din: 22 Jan 2013 11:07:33

Despre autor:
cele mai bune oferte de cazare !

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10