Ce oferte din Grecia in regim early booking gasim? Ce oferte din Grecia in regim early booking gasim?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Multi dintre noi am fost, pana acum la Marea Neagra, atat la noi in tara cat si in Bulgaria, dar poate, trebuie sa invatam ca sunt si alte mari, unele chiar mai mari, altele mai mici, unele chiar mai frumoase, dar ca sa putem sa ne pronuntam, trebuie sa le vedem. Si trebuie sa le vedem din cat mai multe puncte, din mai multe locuri, pentru a putea sa ne cream amintiri si imagini cu care sa mergem mai departe in viata. Si poate cea mai apropiata
Publicat pe 23 Oct 2013 16:14:16 de Cristina
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


oferte grecia Multi dintre noi am fost, pana acum la Marea Neagra, atat la noi in tara cat si in Bulgaria, dar poate, trebuie sa invatam ca sunt si alte mari, unele chiar mai mari, altele mai mici, unele chiar mai frumoase, dar ca sa putem sa ne pronuntam, trebuie sa le vedem. Si trebuie sa le vedem din cat mai multe puncte, din mai multe locuri, pentru a putea sa ne cream amintiri si imagini cu care sa mergem mai departe in viata.

Si poate cea mai apropiata alta mare fata de noi este Marea Mediterana de pe tarmul grecesc. Partea buna a Greciei este ca este o peninsula si mai are si insule, asadar, are foarte mult tarm pe care este foarte bine sa il vedem, pentru ca ne ofera spectacole foarte diferite, in functie de coltul de Grecia pe care alegi sa il vizitezi. Unele colturi sunt chiar foarte aproape de noi, asa ca putem sa ajungem la ele foarte usor, iar ca sa ne atraga si mai mult, preturile pentru sejururile de anul viitor sunt foarte mici, pentru ca sunt in regim earlybooking.

Si mi-am propus sa va ofer cateva colturi de Grecia pe care merita sa le vizitati la un pret foarte mic, cu conditia sa va procurati biletele inca de anul acesta. Toate ofertele din Grecia le gasiti aici, dar cea mai mare surpriza, pentru mine, o reprezinta o oferta dintr-o statiune nou descoperita, care se numeste Parga, si unde poti beneficia de cazare pentru 7 nopti de la 19 euro/persoana. Am facut ochii mari cand am vazut pentru prima data cand am vazut acest pret si am spus ca nu se poate asa ceva, pana cand am intrat in legatura cu agentia si am primit mai multe informatii legate de conditiile de cazare, pentru ca intr-un final sa fac o rezervare si sa platesc avansul pentru aceasta oferta parca incredibila. Asa ca, va anunt de pe acum ca de 1 mai sunt la mare, dar in Grecia. Bineinteles, este vorba despre inceputul sezonului, deschiderea lui, iar in Grecia nu este sarbatoarea noastra, ca hotelierii sa profite de ocazie, dar pentru mine este perfect. Sarbatoresc, doar ca in alta parte si mult mai ieftin.

Bineinteles, am luat si cativa prieteni cu mine, ca sa ne simtim bine si sa facem petreceri in stilul romanesc. Ce imi place foarte mult la aceasta statiune este faptul ca are o multime de plaje cu nisip fin, asa ca poti sa studiezi marea in fiecare zi din alta locatie. In plus, statiunea inca nu a fost invadata de turisti, asa ca va fi foarte bine si linistitor. Asadar, cine mai vine cu noi?


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10