Cat costa un sejur de o saptamana in statiunea Sinaia? Cat costa un sejur de o saptamana in statiunea Sinaia?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Usor, usor ne apropiem de primavara insa in statiunile montane din Romania zapada se mentine pe partii datorita temperaturilor scazute dar si a instalatiilor de zapada artificiala care isi fac treaba foarte bine. Turistii care nu au avut ocazia sa petreaca cateva zile la munte iarna aceasta, pot foarte bine sa petreaca in luna februarie un sejur in Sinaia si asta la tarife foarte mici , comparativ cu lunile decembrie si ianuarie. Dato
Publicat pe 04 Feb 2013 11:47:45 de cazaresinaia
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Usor, usor ne apropiem de primavara insa in statiunile montane din Romania zapada se mentine pe partii datorita temperaturilor scazute dar si a instalatiilor de zapada artificiala care isi fac treaba foarte bine. Turistii care nu au avut ocazia sa petreaca cateva zile la munte iarna aceasta, pot foarte bine sa petreaca in luna februarie un sejur in Sinaia si asta la tarife foarte mici , comparativ cu lunile decembrie si ianuarie.

Datorita faptului ca sezonul rece se apropie de sfarsit iar turistii nu se mai ingramadesc catre statiunile montane ca in lunile decembrie si ianuarie, proprietarii unitatilor de cazare Sinaia au decis sa micsoreze semnificativ tarifele de cazare si masa in luna februarie. Cine se gandeste sa plece la munte in aceasta perioada ar fi bine sa acceseze site-urile de specialitate de pe internet si sa caute unitatea de cazare potrivita. Acolo veti gasi o multime de oferte promotionale/ pachete de vacanta la tarife foarte mici la care nu v-ati fi asteptat!

In statiunea Sinaia veti avea posibilitatea sa va petreceti vacanta incepand de la unitatile de 2 margarete pana la cele de 4 sau 5 stele. Fiecare dintre acestea incearca sa-si atraga clientii cu diferite promotii si facilitati gratuite in aceasta perioada. Puteti gasi cazare si la tariful de 70 lei/ noapte/ camera dubla. Daca va ganditi sa petreceti o perioada mai luna in Sinaia ,o saptamana la munte poate costa doar 350 lei/ persoana + mic dejun (asta in cazul unitatilor de cazare medii). In cazul in care doriti sa fiti inconjurati de lux si sa fiti rasfatati pe toata perioada vacantei, trebuie sa stiti ca si locatiile luxoase si-au afisat oferte promotionale pentru aceasta luna astfel puteti petrece o vacanta la aproape jumatate din tariful practicat in decembrie sau ianuarie.

Ca si posibilitati de petrecere a timpului liber, Sinaia dispune de cateva centre de agrement foarte apreciate. Pentru cei mai curajosi se organizeaza diferite trasee prin munti care ofera experiente unice si peisaje minunate. Statiunea Sinaia este o locatie incantatoare unde poti petrece cateva zile minunate.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cazare Sinaia 
Membru din: 04 Feb 2013 11:29:48

Despre autor:
Oferte de cazare in statiunea Sinaia

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10