4 jocuri distractive pentru un Revelion cu prietenii la munte  4 jocuri distractive pentru un Revelion cu prietenii la munte
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Revelioanele sunt de fiecare data petreceri cu multa distractie langa prieteni, sau viitori prieteni. Este ocazia perfecta pentru petreceri pe care sa le tii minte, precum si ocazia prin care sa iti cunosti mai bine actualii prietenii sau prieteni noi. Iata deci cateva jocuri pe care le puteti juca cu totii, chiar in noaptea dintre ani. 1. Adevar sau provocareEste un joc simplu, dar care te ajuta sa descoperi lucruri interesante despre cei din ju
Publicat pe 11 Oct 2013 15:53:05 de brainiac
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Revelioanele sunt de fiecare data petreceri cu multa distractie langa prieteni, sau viitori prieteni. Este ocazia perfecta pentru petreceri pe care sa le tii minte, precum si ocazia prin care sa iti cunosti mai bine actualii prietenii sau prieteni noi. Iata deci cateva jocuri pe care le puteti juca cu totii, chiar in noaptea dintre ani.


1. Adevar sau provocare

Este un joc simplu, dar care te ajuta sa descoperi lucruri interesante despre cei din jurul tau. Veti avea nevoie de o sticla goala pe care sa o puteti roti in interiorul unui cerc de oameni. Asa veti stabili cine formuleaza intrebarea/provocarea si cine trebuie sa raspunda/sa faca ceea ce i se cere. Astfel ca: cineva intreaba un altul “adevar sau provocare?”, daca respectivul alege adevar, primul ii va adresa o intrebare de tipul: “este adevarat ca…”, daca alege provocare, cel care a intrebat va trebui sa dea o mica sarcina, drept provocare, celuilalt.


2. Campionat de bancuri

E un mod foarte distractiv de a-ti petrece timpul. Indiferent de regulile pe care le alegeti, o sa fie foarte distractiv sa ascultati bancuri, ori sa spuneti, mai ales intr-o atmosfera vesela in care toata lumea e pusa pe glume.


3. Pantomima

Asa cum ii spune si numele, ceea ce aveti de facut in acest joc este sa mimati. Amestecati intr-un bol, sau un fel (ce aveti la indemana), mai multe cuvinte scrise pe biletele si rand participantii vor mima cuvantul, fara sa scoata niciun sunet, astfel incat ceilalti sa ghiceasca despre ce cuvant este vorba.


4. Bataie cu frisca si tort

Cel mai bine este sa asteptati pana la ora 12, in cazul in care vreti sa si gustati din tort, insa cu siguranta o experienta dulce va fi aceea in care tortul va fi folosit drept arma impotriva “inamicilor”. Cand terminati tortul, puteti trece la frisca, ori alte bunatatiuri pregatite pe masa :)


Ce mai aveti de facut este sa gasiti un loc pentru aceste jocuri. Cei mai multi tineri prefera ca de Revelion si in zilele apropiate lui, sa petreaca in locatii specifice anotimpului: pensiuni la munte. Daca va strangeti intr-un grup suficient de mare, aveti posibilitatea sa inchiriati o intreaga pensiune doar pentru voi, unde sa va puteti distra de dimineata pana seara cu cele mai firesti si nefiresti jocuri. Tot ce aveti de facut este sa cauttati pe internet oferte pentru Revelion la munte. Incearca o formulare de tipul: cazare Horezu Revelion 2014, sau orice alta locatie de care tu si prietenii tai sunteti interesati. Veti gasi o multime de oferte, iar daca va grabiti suficient de mult o sa prindeti si un pret foarte bun.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.574

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10