Trei premii pentru clubul BUDO GYM la Campionatul European de Karate Kyokushin din Spania Trei premii pentru clubul BUDO GYM la Campionatul European de Karate Kyokushin din Spania
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:   Campionatul European de Karate Kyokushin pentru juniori si seniori, organizat pe 3 mai in Loret de Mar, Spania, a mai adus inca trei premii in palmaresul clubului BUDO GYM Bucuresti. La categoria seniori, -80 kg, sportivul Relu Marinescu a obtinut medalia de bronz, iar alaturi de el au fost premiati cu locul 5 Sebastian Ciuban, -65kg seniori si Angelo Caldararu, -75kg juniori.   Si anul acesta, clubul Budo Gym Bucuresti a
Publicat pe 14 May 2014 09:49:15 de office@streetwisepr.ro
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


 

Campionatul European de Karate Kyokushin pentru juniori si seniori, organizat pe 3 mai in Loret de Mar, Spania, a mai adus inca trei premii in palmaresul clubului BUDO GYM Bucuresti. La categoria seniori, -80 kg, sportivul Relu Marinescu a obtinut medalia de bronz, iar alaturi de el au fost premiati cu locul 5 Sebastian Ciuban, -65kg seniori si Angelo Caldararu, -75kg juniori.

 

Si anul acesta, clubul Budo Gym Bucuresti a revenit in tara cu trei premii castigate la Campionatul European de Karate Kyokushin. Dupa ce anul trecut, clubul s-a putut mandri cu o medalie de aur obtinuta la editia din 2013 a Campionatului European de Karate Kyokushin din Germania, si in primavara aceasta se poate vorbi de o noua performanta obtinuta de sportivii clubului.

 

Relu Marinescu a fost la un pas de medalia de aur, insa, din nefericire, in semifinale s-a accidentat destul de serios si nu a mai putut continua lupta. Suntem convinsi ca daca ar fi ramas in competitie, medalia de aur ar fi fost a lui! Chiar si cele doua locuri 5 puteau fi, de asemenea, usor transformate in medalii, daca adversarii nostri nu ar fi fost ai echipei gazda. Sportivii nostri s-au descurcat excelent, dar au pierdut la puncte, la un scor foarte strans (3-2), in situatia in care trei dintre cei cinci arbitri au fost spanioli.”, a declarat Sensei Gruia Docan, Presedintele BUDO GYM CLUB Bucuresti.

 

Lotul de anul acesta al clubului BUDO GYM a fost alcatuit din patru sportivi, unul din Bucuresti si trei din Giurgiu, iar antrenorii care le-au oferit acestora sansa de a imbogati palmaresul de premii al clubului au fost Sensei Gruia Docan (Bucuresti) si Senpai Mihai Boldei (Giurgiu).

 

Performanta obtinuta de sportivii BUDO GYM CLUB este cu atat mai importanta cu cat cei patru au trebuit sa concureze cu peste 300 de sportivi din peste 27 de tari atat din Europa, cat si din afara ei, cum a fost cazul Braziliei, Canadei, Australiei, Marocului si statului Chile, tari invitate sa ia parte la eveniment.

 

Printre cele mai importante personalitati prezente la acest turneu s-a numart Directorul General al All Japan Kyokushin Union (AJKU), Shihan Yasuhiro Shichinohe (7 dan kyokushin), dar si alti presedinti de federatii nationale din tarile participante.

 

A fost unul dintre cele mai puternice campionate europene la care am participat si acest lucru s-a datorat, cred eu, si faptului ca pe langa sportivii din AJKU, au fost prezenti sportivi din toate marile organizatii de kyokushin din Europa, cum ar fi Shinkyokushin, IFK etc. Acest lucru a facut ca nivelul acestui campionat sa fie clar peste toate cele desafasurate pana acum.

 

Organizarea acestui campionat a fost ireprosabila. iar un lucru foarte bine venit si inedit. totodata, pentru astfel de competitii, a fost cresterea numarului de categorii de greutate la seniori de la 4 la 9! Daca pana acum categoriile de greutate erau delimitate din 10 in 10 kg, incepand cu 70 kg, la acest campionat ele au fost delimitate din 5 in 5 kg, incepand cu 60 kg, lucru care a condus la o echilibrare mai buna a categoriilor de greutate si cresterea spectacolului la acest campionat.

 

Chiar daca regretam ca nu am reusit sa ne intoarcem cu mai multe medalii si. bineinteles. mai valoroase avand in vedere nivelul foarte crescut al acestui campionat, conditiile noastre de pregatire si posibilitatile financiare (toti sportivii si antrenorii au trebuit sa-si suporte singuri cheltuielile de deplasare si inscriere in concurs), suntem foarte multumiti cu rezultatul obtinut de clubul Budo Gym la aceasta competitie.” a mai declarat Sensei Gruia Docan.


-//-

 Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan -, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretului si Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.

Promo: https://www.youtube.com/watch?v=0QgEYY4lPEk

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Communications Streetwise 
Membru din: 10 Apr 2013 15:44:06

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10