Punct de informare si mini expozitie de fotografie in centrul orasului Targu Jiu Punct de informare si mini expozitie de fotografie in centrul orasului Targu Jiu
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:      Cu sprijinul Primariei Municipiului Targu Jiu, Asociatia Drumetii Montane va amplasa un punct de informare in centrul orasului Municipiului Targu Jiu in data de 31 mai 2013 orele 16.30, mai precis in zona ”La Groapa” pentru a prezenta cetatenilor Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare”, editia a II-a. Totodata se va face si o mica expozitie de fotografie cu peisaje din traseul pe care il veti parcurge i
Publicat pe 29 May 2013 10:03:57 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


     Cu sprijinul Primariei Municipiului Targu Jiu, Asociatia Drumetii Montane va amplasa un punct de informare in centrul orasului Municipiului Targu Jiu in data de 31 mai 2013 orele 16.30, mai precis in zona ”La Groapa” pentru a prezenta cetatenilor Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare”, editia a II-a. Totodata se va face si o mica expozitie de fotografie cu peisaje din traseul pe care il veti parcurge in cadrul acestui eveniment.

     Scopul acestui proiect este acela de promovare si popularizare a  turismului sportiv ca modalitate eco de petrecere a timpului liber, educarea societatii intr-un spirit verde – prin implicarea in activitati mediu-protective, parcurgerea unor trasee turistice si ascensiunea pe varful Parangul Mare – 2519 m, al V-lea varf montan din Carpatii Romaniei.

     Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare” se va organiza la Groapa Seaca, Jud. Hunedoara in perioada 02 – 04 august, unde se vor desfasura activitati de drumetie, escalada, maraton de folk, orientare turistica, seara culturala, teste teoretice, probe surprize si multe altele.

     Evenimentul este realizat astfel incat orice persoana de orice varsta sa poata participa, chiar daca are experienta sau nu in acest domeniu. Este ocazia perfecta de a face sport prin joc, de a cunoaste noi persoane, de a-ti expune talentul, vocatia sau imaginatia.

     Atentie, probele nu sunt obligatorii, participati doar la ce doriti sa participati!

     Daca doriti sa aflati mai multe detalii sau sa va inscrieti la unul dintre evenimente, sunteti invitati sa accesati siteul festivalului:  www.festival.drumetiimontane.ro .

Participarea este gratuita!

     Atat castigatorii cat si participantii la acest eveniment vor fi recompensati cu premii consistente, oferite de catre urmatorii sponsori : CH-Center Hosting, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Green Smoke, Belkin International, OSF Global Services, Craimont, Doppelherz, IBU Publishing, Just t, O&R Bacau, MinorSwing, Mozartinno, Euro Park, Casa Bobo Baia de Fier, Vector Di Sign SRL, Editura Libris.


         Parteneri: Primaria Targu Jiu, Consiliul Judetean Gorj, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Gorj, Fundatia Guard Forest, Cabana Groapa Seaca, Cocor Store, 2rism – Retea de Promovare Turistica, Cazare-Hotel - Promovare Hoteliera Eficienta.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Alexandru Canavoiu 
Membru din: 12 May 2013 14:08:28

Despre autor:

Articole publicate: 19
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10