În doua luni poti avea casa construita de la zero cu 20.000 de euro În doua luni poti avea casa construita de la zero cu 20.000 de euro
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Casaneo Construct este prima companie româneasca care îti poate construi casa dorita în doar doua luni de zile, si la un pret mai mult decât accesibil pentru buzunarul tau.Casele din lemn devin din ce în ce mai populare si în România. Pretul, rapiditatea cu care se construiesc si rezistenta în caz de cutremur, sunt pricipalele avantaje ale caselor din lemn. Constructia acestui tip de casa pe meleagurile românesti, reprezinta o tradi
Publicat pe 07 Feb 2014 09:09:05 de casaneo
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Casaneo Construct este prima companie româneasca care îti poate construi casa dorita în doar doua luni de zile, si la un pret mai mult decât accesibil pentru buzunarul tau.

Casele din lemn devin din ce în ce mai populare si în România. Pretul, rapiditatea cu care se construiesc si rezistenta în caz de cutremur, sunt pricipalele avantaje ale caselor din lemn.

Constructia acestui tip de casa pe meleagurile românesti, reprezinta o traditie seculara care revine acum în actualitate. Ceea ce batrânii au descoperit în urma cu sute de ani, redescoperim acum noi, românii care traim în era informatiei si a tehnologiei.

Casaneo Construct îti poate ridica în maxim 100 de zile, casa visurilor tale, cu toate dotarile de ultima ora. Compania îti ofera consultanta gratuita si te ajuta sa alegi cea mai buna varianta de construire a casei dorite.

”Compania Casaneo Construct executa la cheie, atât case din carmida, BCA cât si din lemn. Construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, case ecologice. Asiguram totodata proiect gratuit la toate contractele de constructie si variante de finantare a viitoarei case.

Specialistii Casaeno Construct va vor prezenta toate tehnologiile de constructie a casei, va arata machete si modele de locuinte si va prezinta avantajele si dezavantajele fiecarei tehnologii în parte.

Firma ofera posibilitatea ca noii clienti sa poata viziona lucrarile deja realizate la alti români si chiar sa afle de la acestia detalii despre modul în care au reusit sa colaboreze cu specialistii Casaneo Construct.

Tinând cont de conditiile geoclimatice din România, construirea unei case de lemn reprezinta solutia ideala, datorita avantajelor pe care aceasta le prezintta. O casa cu structura de lemn rezista fara probleme la un seism cu magnitudinea de 8.5 grade pe scara Richter.

Si daca luam în calcul faptul ca cele mai cunoscute obiective turistice cu caracter istoric din România, apreciate la nivel mondial, sunt realizate pe structura de lemn, si rezista de sute de ani, atunci, longevitatea casei dumneavoastra este garantata.

Pentru mai multe informatii acceseaza http://www.casaneo.ro/


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Sorin Coler  
Membru din: 04 Feb 2014 13:24:25

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10