Gasirea unui ceas barbatesc de mana - cadoul ideal Gasirea unui ceas barbatesc de mana - cadoul ideal
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: De cate ori nu v-ati aflat in situatia de a cauta un cadou perfect pentru o persoana importanta din viata voastra? Fie ca a fost vorba de o zi de nastere sau de o ocazie speciala, o astfel de decizie nu se ia intotdeauna usor, ci necesita o anumita perioada de cautari. Insa de cate ori ne-am indreptat atentia catre un ceas de mana? Ne referim in special la cadourile pentru barbati. Pentru a sarbatori sau a celebra un eveniment special,
Publicat pe 09 Jul 2013 15:23:33 de StefanSkw
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Fashion
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


ceasuri barbatesti

De cate ori nu v-ati aflat in situatia de a cauta un cadou perfect pentru o persoana importanta din viata voastra? Fie ca a fost vorba de o zi de nastere sau de o ocazie speciala, o astfel de decizie nu se ia intotdeauna usor, ci necesita o anumita perioada de cautari. Insa de cate ori ne-am indreptat atentia catre un ceas de mana? Ne referim in special la cadourile pentru barbati. Pentru a sarbatori sau a celebra un eveniment special, este un gest foarte bine venit, care cu adevarat poate sa schimbe din monotonia tipicelor cadouri. Astfel, fie ca e vorba de o promovare la locul de munca, de absolvirea liceului sau a facultatii, de admiterea intr-o alta unitate de invatamant, de aniversarea zilei de nastere sau poate sarbatorirea a 25 de ani de ani de casatorie, aceste accesorii nu sunt deloc de neglijat. Gasesti pe internet o variatate de ceasuri barbatesti pentru o gama diversificata de ocazii si personalitati.

Intr-o lume, intr-o societate unde vietile ne sunt dictate intr-o masura mai mica sau mai mare de timp, un astfel de accesoriu e foarte adesea indispensabil - devenind astfel un cadou universal acceptat. Desigur, ocazia va determina tipul de ceas pe care sa il cumparam. Un atlet care doreste sa participe la un maraton (cat si la alte sporturi) va beneficia mai mult de pe urma unui ceas cu functii si design sportiv, mai mult decat de pe urma unui de tip casual sau elegant. Oamenii care iubesc drumetiile pe munte, deopotriva vor avea nevoie de functii precum busola, cronometru, altometru.

Daca un ceas este acordat drept cadou, pentru a marca o promovare la serviciu sau o slujba noua, intr-o companie multinationala, un ceas elegant va fi o investitie mai buna. Cadranul auriu sau argintiu se potriveste foarte bine la o tinuta business. Acestea pot fi personalizate cu imagini colorate sau mici bijuterii.

Oricare ar fi tipul pentru care veti opta, cateva intrebari pot sa faca diferenta, inainte de momentul efectiv al achizitiei:

- se ofera o garantie din partea producatorului si daca da, in ce consta si care e perioada acoperita? Unele firme ofera un an de garantie pentru un astfel de ceas barbatesc sau garantii pentru piesele individuale.

- durabilitatea este esentiala din moment ce aceste ceasuri vor fi purtate zilnic (sau aproape zilnic).

- care este durata de viata a bateriei?

- ceasul trebuie tras?

- sunt respectivele ceasuri rezistente la apa sau la zgarieturi?

Cu cat numarul de intrebari pe care le veti adresa de la inceput va fi mai mare, cu atat mai mari sunt sansele de a gasi cele mai potrivite modele de ceasuri barbatesti, in cel mai scurt timp.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10