Butonii eleganti pentru camasi frantuzesti - atuuri Butonii eleganti pentru camasi frantuzesti - atuuri
Rated 4.5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: O modalitate extraordinara de a adauga culoare sau stil unei tinute standard, fie ca aceasta include un pulovar, un cardigan, o bluza, este de a adauga butoni camasii folosite. Acestia  arata foarte bine si alaturi de tinute mai elegante, precum costumele de gala sau de eveniment. Cel mai bine este cand reusesti sa gasesti butoni Swarovski, care sa se potriveasca in  toate aceste contexte. In randurile urmatoare vom prezenta cateva lini
Publicat pe 04 Sep 2013 15:38:14 de StefanSkw
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Fashion
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


butoniO modalitate extraordinara de a adauga culoare sau stil unei tinute standard, fie ca aceasta include un pulovar, un cardigan, o bluza, este de a adauga butoni camasii folosite. Acestia  arata foarte bine si alaturi de tinute mai elegante, precum costumele de gala sau de eveniment. Cel mai bine este cand reusesti sa gasesti butoni Swarovski, care sa se potriveasca in  toate aceste contexte. In randurile urmatoare vom prezenta cateva linii mari, cateva atuuri daca ne indreptam catre aceste accesorii:


Usor de montat

Daca pana acum nu ai incercat niciun tip de butoni, pentru a schimba putin lucrurile, te poti bucura de avantajele acestor minunate accesorii. Ai nevoie doar de o camasa cu maneca dubla (frantuzeasca) si putina creativitate in alegerea butonilor corecti. Montarea lor nu dureaza foarte mult - achizitia lor se poate face fie prin intermediul magazinelor de imbracaminte eleganta, fie din online. Exista o serie de tutoriale pe internet (cu imagini si text, ori video) care explica acest proces. Insa fata de modelele obisnuite, din material textil sau otel, acesti butoni Swarovski  adauga un plus de culoare (prin nuantele pietrelor folosite, inserate la vedere), remarcandu-se prin calitatea si finisajele lor extraordinare.  


Ideale pentru aproape orice tip de imbracaminte

Acesti butoni Swarovski se pot folosi nu doar pentru  tinutele de gala ci si pentru cele de tip office sau chiar casual. Putem astfel elabora elemente unice, ce pot fi purtate intr-o varietate de contexte - in functie de culoarea camasii, a tipului de pantaloni, de pantofi, a vestei ori sacoului pe care le purtam, acestea pot sa dea bine fie la birou, fie la un anumit eveniment ori intalnire (personala sau de afaceri) - exact dupa cum am precizat in primele randuri ale acestui material (fiind compatibile cu pantaloni eleganti, jeans, cardigan, veste, pulovere, jachete etc). Chiar daca nu foarte lume recomanda acesti butoni datorita costurilor putin mai ridicate decat in cazul butonilor standard sau a camasilor care nu folosesc acest element, ei raman o varianta demna de luat in calcul. Alteori, barbatii tind sa treaca cu vederea o astfel de tinuta intr-o revista ori intr-o vitrina de prezentare. Insa ochiul unei doamne sau domnisoare poate sa vada acesti butoni Swarovski  transformandu-le dintr-o simpla idee intr-un cadou perfect!


Cadouri speciale pentru el

Fie ca e vorba de prieten, logodnic, sot, de un fiu, de un tata, acesti butoni pot sa fie darul perfect - nu doar cu ocazia unei aniversari, unei zile de nastere, inainte de evenimente de gala, de sarbatori, ci si in alte circumstante. Fiind originali si creativi, tinand cont de asemenea de stilul si garderoba pe care o detin acesti barbati, cat si de evenimentele ce le sunt in fata, se pot obtine rezultate superbe.


In alte situatii, aceste achizitii sau cadouri pot sa duca chiar la o schimbare sau o investitie suplimentara in imaginea personala - la crystalglamour.ro gasesti butoni Swarovski care sa se potriveasca in oricare din situatiile mentionate mai sus.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10