Mecanica auto - ca parte a solutiilor unui service Mecanica auto - ca parte a solutiilor unui service
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Pentru multi utilizatori sau posesori de autoturisme, solutiile de mecanica auto sunt egale cu tot ceea ce ofera un centru specializat, un service. Insa exista o diferentiere intre aceste  operatiuni si rolul per ansamblu al unui astfel de service auto. In calitate de clienti, e recomandat sa intelegem care este rolul fiecarui proces de acest tip pentru a ne orienta corect si a nu pierde timp sau energie atunci cand ajungem in impas si
Publicat pe 19 Jun 2013 13:32:54 de StefanSkw
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
10.
0Pentru multi utilizatori sau posesori de autoturisme, solutiile de mecanica auto sunt egale cu tot ceea ce ofera un centru specializat, un service. Insa exista o diferentiere intre aceste  operatiuni si rolul per ansamblu al unui astfel de service auto. In calitate de clienti, e recomandat sa intelegem care este rolul fiecarui proces de acest tip pentru a ne orienta corect si a nu pierde timp sau energie atunci cand ajungem in impas si necesitam astfel de interventii.


Ramura de mecanica usoara auto, de exemplu, se refera la inspectia si efectuarea reparatiilor intalnite la motor, cat si la partea electrica - precum cele oferite de www.anmar.ro. Aceste interventii rapide, ce sunt incluse in gama de operatiuni de mecanica,  se adreseaza tuturor tipurilor de masini si uneori si microbuzelor sau autocarelor (in functie de echipament si posibilitatile tehnice). Cateva dintre aceste solutii se pot referi la schimbarea garniturilor, reparatii ale motorului, inlocuirea de cabluri, montaje ale unor componente, montaje diverse. Calitatea si siguranta trebuie sa fie doi factori esentiali in aceasta ecuatie.  


In alegerea unui service auto care sa va ofere intreg pachetul de lucrari pentru masina personala sau de serviciu, e bine insa sa se tina cont si de celelalte  operatiuni, necesare de altfel de-a lungul perioadei in care folosim un automobil:

- inspectii tehnice periodice;

- tinichigerie;

- vopsitorie;

- geometrie directie 3D (a rotilor);

- diagnoza auto multimarca;

- verificare si intretinere instalatii de aer conditionat;

- vulcanizare;

- spanesi touch (sistemul digital electronic de masurare si diagnoza a masinilor accidentate sau defecte);

- chip tuning (schimbarea parametrilor de baza ai calculatorului  de injectie);

- reconditionari turbosuflante.


Chiar daca nu se realizeaza efectiv in interiorul sediului acestui centru, aici mai intra si serviciile de pick up (metoda ce simplifica efortul clientului, masina fiindu-i preluata de acasa, dusa in service, reparata si readusa la domiciliu) si cele de tractare auto (sau asistenta rutiera, necesare in situatii cand tractarea dupa accidente e singura solutie de deplasare a respectivului vehicul).


Asadar, e recomandat ca o singura echipa profesionista sa fie cea se ocupa de masina dumneavoastra - un astfel de service care ofera solutii de mecanica auto in baia mare este An-mar Impex, la preturi accesibile, folosind cele mai bune utilaje si echipamente din domeniu.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10