Etapele aplicarii gelului uv pentru unghii Etapele aplicarii gelului uv pentru unghii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Aplicarea unui gel uv pe unghii va face ca acestea sa arate impecabil si deosebit timp de patru saptamani daca se vor vor tine cont de urmatori pasi pe care o sa ii prezentam mai jos.Primul pas ce trebuie facut este pregatirea unghiei prin indepartarea resturilor de lac de pe unghia naturala cu ajutorul unui dizolvant. Dupa care se vor impinge cu foarte mare grija cuticolele inapoi cu ajutorul unui ustensil special. Apoi resturile ramas
Publicat pe 12 Feb 2014 15:53:05 de popescuflorin
Categoria: Pentru femei Subcategoria: Cosmetica
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


unghii gel uvAplicarea unui gel uv pe unghii va face ca acestea sa arate impecabil si deosebit timp de patru saptamani daca se vor vor tine cont de urmatori pasi pe care o sa ii prezentam mai jos.

Primul pas ce trebuie facut este pregatirea unghiei prin indepartarea resturilor de lac de pe unghia naturala cu ajutorul unui dizolvant. Dupa care se vor impinge cu foarte mare grija cuticolele inapoi cu ajutorul unui ustensil special. Apoi resturile ramase sub pielita se vor pili cu foarte mare atentie. Se va scurta unghia naturala din care se va lasa 1-2 mm de unghie si se va pili pana aceasta se va potrivi cu tip-sul. Cu ajutorul buffer-ului se va face opaca toata suprafata unghiei pana la colturi. Apoi se va curata suprafata cu ajutorul unui pamatuf (atentie acestea nu se vor sterge cu un cleaner sau cu degetele deoarece acestea pot umezi unghiile).


Al doilea pas important este aplicarea tips-ului care se imparte in doua categorii: tips profil gheara si tips profil plat. Acestea se aplica in functie de forma unghiei naturale pe care o sa fie lipit tips-ul. Aceste tips-uri trebuie sa acopere toata suprafata unghiei si sa nu depaseasca in niciun caz marginile acesteia, iar in cazul in care nu se va gasi o tips cu latime perfecta, puteti lua unul mai mare si sa il piliti pe laterale pana obtineti latimea corecta. Tips-ul care o sa acopere spatiul unghiei naturale nu trebuie sa fie mai mare de 1/3  din aceasta. Urmatorul pas este cel de lipire a tips-ului care trebuie lipit drept si fara aer pe sub el deoarece  se poate dezlipi cu foarte mare usurinta sau pot sa para ciuperci din cauza umiditatii. Se va pune lipici pe tips dupa care acesta se va duce pe langa unghia naturala pana se va potrivi perfect  pe aceasta. Apoi se vor pili marginile unghiei pana acestea vor deveni uniforme, dupa care se va pili portiunea in care unghia naturala se imbina cu tips-ul pana nu se va mai vedea imbinarea acestora, insa nu prea mult.


Urmatoarea etapa este cea de modelare care se va face prin aplicarea unui strat foarte subtire de gel de modelare, dupa care unghia se va lasa sa se usuce sub lampa uv timp de doua minute. Atentie aceasta nu trebuie atinsa cu absolut nimic. Apoi se va aplica gel uv pentru unghii
 cu ajutorul unei pensule subtiri, dupa care fiecare deget trebuie bagat cate cinci secunde sub lampa uv. Imediat dupa se scot se  va pune gel uv pentru unghii pentru a se obtine o curba frumoasa pe aceasta si se vor baga din nou 2 minute la lampa uv. Se vor pili apoi cu foarte mare grija pana se va obtine forma dorita.


Gelul nu trebuie sa ajunga la cuticole sau la margine In caz ca ajunge, marginea va fi curatata cu ajutorul unui ustensil special. Se va sterge cu cleaner dupa care se va verifica unghia, iar daca nu este ok se va pili pana se va obtine forma corecta. Apoi se va aplica ultimul strat de gel uv pentru unghii dupa care sa va lasa sub lampa uv intre 2-4 minute.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

florin popescu 
Membru din: 16 Jan 2014 15:22:31

Despre autor:

Articole publicate: 12
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10