Informatii utile despre bijuterii din argint Informatii utile despre bijuterii din argint
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bijuteriile din argint sunt unele dintre cele mai folosite ca accesorii, iar alegerea acestora difera de preferintele si gusturile fiecaruia. Chiar daca fac parte dintr-o clasa inferioara de bijuterii, majoritatea acestora redau foarte multa eleganta si un mare grad de sofisticare lipsit de ostenta?ie. Bijuteriile din argint pot fi de cele mai multe ori, mult mai frumoase decat bijuteriile  din platina sau aur, deoarece argintul d
Publicat pe 16 Jan 2014 16:27:37 de popescuflorin
Categoria: Pentru femei Subcategoria: Bijuterii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bijuteriile din argint sunt unele dintre cele mai folosite ca accesorii, iar alegerea acestora difera de preferintele si gusturile fiecaruia. Chiar daca fac parte dintr-o clasa inferioara de bijuterii, majoritatea acestora redau foarte multa eleganta si un mare grad de sofisticare lipsit de ostenta?ie. Bijuteriile din argint pot fi de cele mai multe ori, mult mai frumoase decat bijuteriile  din platina sau aur, deoarece argintul dispune de foarte multa stralucire si este unul din cele mai folosite metale pretioase pentru producerea bijuteriilor. Pretul acestui metal pretios este destul de accesibil de aceea majoritatea bijutierilor isi permit sa dea frau liber imaginatiei si sa creeze modele de bijuterii din argint foarte frumoase si deosebite care plac oricui. Preturile acestora sunt accesibile, iar  bijuteriile din  argint au cea mai larga gama in comparatie cu celelalte bijuterii din materiale pretioase. Diferentele de pret dintre aceste bijuterii din argint pot fi uneori foarte mari, chiar daca au un gramaj apropiat. Acestea difera in functie de finisaje, formele si marimea pe care o detin. Foarte multe persoane prefera aceste bijuterii din argint pentru ca prin acestea pot vedea imbinarea armonioasa a unor elemente ca: arta, isoria, chimia, mecanica.

Dezavantajul acestor bijuterii din argint, este ca acest metal pretios isi pierde stralucirea odata cu trecerea timpului din cauza oxidarii acestuia in contact cu oxigenul din aer. Insa acest dezavantaj poate fi rezolvat cu ajutorul unor anumite solutii de curatare care ajuta aceste bijuterii de argint sa isi pastreze foarte mult stralucirea in timp. Acestea mai pot fi placate cu rodiu, un metal alb argintiu dur care datorita proprietatilor pe care le detine nu formeaza oxizi. Rodiul este foarte mult folosit si la placarea bijuteriilor din platina, dar si din aur.

Bijuteriile de argint sunt foarte apreciate de femeile moderne, deoarece acestea fac sa se simta adevarate printese datorita stralucirii pe care o emana argintul. Acest metal pretios este folosit inca din cele mai vechii timpuri, datorita simplitatii dar si proprietatilor medicale pe care le prezinta. Aceste bijuterii de argint pot fi asortate in foarte multe feluri, deoarece aceste bijuterii sunt prelucrate astfel incat sa se  asorteze cu foarte mare usurinta. Astfel, aceste bijuterii de argint se pot purta la o ocazie deosebita ca: intalnire de afaceri, cina romantica, botez, nunta, sau la o tinuta sport, tinuta casual sau la diferite tinute. De exemplu la o rochie neagra si eleganta de seara care nu are nimic de scos in evidenta, se poate alatura o bratara si o pereche de cercei din argint cu pietre semipretioase, pentru ca datorita acestora veti fi mult mai seducatoare si eleganta.

Bijuteriile de argint se potrivesc foarte bine persoanelor carunte, celor cu ten mai inchis, dar si femeilor ce au culoarea parului brunet sau blond. Tinutele ce pot fi combinate cu aceste bijuterii din argint sunt cele negre cu nuante neutre si reci. Insa acestea se potrivesc cu succes si cu nuantele de gri, rosu, turcoaz si albastru. In concluzie aceste bijuterii din argint confera si infrumuteseaza orice fel de tinuta, facand ca femeile ce le poarta sa fie speciale in orice ipostaza.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

florin popescu 
Membru din: 16 Jan 2014 15:22:31

Despre autor:

Articole publicate: 12
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10