Bijuteriile din argint sunt potrivite pentru orice fel de vestimentatie  Bijuteriile din argint sunt potrivite pentru orice fel de vestimentatie
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bijuteriile din argint au fost si vor fi foarte importante pentru fiecare femeie, deoarece le ajuta pe acestea sa isi completeze tinutele si sa le scoata din anonimat datorita straluciri argintului. Insa alegerea acestor bijuterii din argint si potrivirea lor la tinute poate fi un pic dificila pana sunt asortate in asa fel incat acestea sa va reprezinte si sa va scoata in evidenta. Prin alegerea potrivita a unor bijuterii din argint
Publicat pe 05 Feb 2014 16:02:07 de popescuflorin
Categoria: Pentru femei Subcategoria: Bijuterii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bijuteriile din argint au fost si vor fi foarte importante pentru fiecare femeie, deoarece le ajuta pe acestea sa isi completeze tinutele si sa le scoata din anonimat datorita straluciri argintului. Insa alegerea acestor bijuterii din argint si potrivirea lor la tinute poate fi un pic dificila pana sunt asortate in asa fel incat acestea sa va reprezinte si sa va scoata in evidenta.

Prin alegerea potrivita a unor bijuterii din argint trebuie sa fiti mereu in centrul atentiei si sa nu va puna in umbra. Bijuteriile din argint sunt cele mai potrivite daca doriti sa abordati o tinuta eleganta si stilata deoarece nu o sa va incarce deloc aspectul datorita simplitati si culori neutre a argintului. Daca nu sunteti de acord si nu va plac bijuteriile simple din argint, puteti alege modele mult mai interesante de accesorii din  argint cu pietre sau perle. Acestea pot fi bratari, coliere, cercei si inele, insa se poate opta si pentru brose din argint, deoarece ofera foarte multa distinctie si eleganta. Bijuteriile din argint se gasesc intr-o gama foarte larga, unde cu siguranta oricine poate gasi ceva potrivit stilului vestimentar pe care il abordeaza. Pe langa faptul ca se asorteaza foarte bine cu orice, aceste bijuteriile din argint sunt foarte usor de intretinut, nu isi pierd din stralucire si vor fi mereu in ton cu moda.

Bijuteriile din argint pot fi purtate cu succes fara sa petreceti foarte mult timp sa le accesorizati cu tinutele. In general, ele pot fi purtate oricand si oriunde oferind purtatorului foarte mult stil dar si personalitate. Una dintre cele mai folosite bijuterii din argint sunt inelele deoarece acestea joaca un rol foarte important in vestimentatie, pentru ca vor atrage intotdeauna atentia, fiind la vedere. Inelele de argint trebuie sa fie usor asortate si mereu in ton cu moda. In general sunt recomandate celora care nu au timp pentru asortarea bijuteriilor si care doresc sa straluceasca de fiecare data oriunde s-ar duce.  Datorita acestor inele din argint se pot economisi foarte mult timp dar si bani, reprezentand o investitie foarte buna deoarece nu se demodeaza si sunt foarte usor de intretinut.

Alta bijuterie din argint la fel de folosita si indispensabila femeilor sunt cerceii. Datorita acestora, femeile isi pot scoate foarte mult in evident tinutele si coafurile. Cei mai preferati cercei din argint sunt cei cu pietre si perle, deoarece acestia se potrivesc foarte bine atat la tinutele elegante cat si la cele casual. Cerceii din argint lungi sunt potriviti pentru evenimente si ocazii speciale la rochii decoltate si cele asimetrice. Un mare avantaj al lor este ca se gasesc intr-o gama foarte variata si larga de modele si sunt mult mai accesibili ca pret fata de cercei din aur sau platina. Reprezinta o investitie foarte buna, deoarece se intretin foarte usor si rezista mult in timp. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor aleg cercei din argint din simplul motiv ca sunt foarte versatili si se pot purta in orice loc si moment al zilei.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

florin popescu 
Membru din: 16 Jan 2014 15:22:31

Despre autor:

Articole publicate: 12
Scoring autor: ?

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10