Videointerfonul si interfonul in locuintele inteligente Videointerfonul si interfonul in locuintele inteligente
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ani de zile, interfoanele au fost utilizate pentru functia lor de baza: prin interfon, persoanele pot interactiona si pot afla cine ii viziteaza. In ziua de azi, sistemele de interfoane si-au imbunatatit functionalitatea, permitand inregistrarea de la distata cu ajutorul telefoanelor si schimbului de informatii intre diferite persoane din complex. De fapt, majoritatea furnizorilor incorporeaza functiile videointerfonului in proprii
Publicat pe 26 Apr 2016 14:04:15 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Reportaje
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Ani de zile, interfoanele au fost utilizate pentru functia lor de baza: prin interfon, persoanele pot interactiona si pot afla cine ii viziteaza. In ziua de azi, sistemele de interfoane si-au imbunatatit functionalitatea, permitand inregistrarea de la distata cu ajutorul telefoanelor si schimbului de informatii intre diferite persoane din complex. 

De fapt, majoritatea furnizorilor incorporeaza functiile videointerfonului in propriile echipamente ale locuintei inteligente pentru a oferi un avantaj suplimentar persoanelor care il folosesc. Sistemele se pot conecta prin diferiti senzori, cum sunt: contoarele inteligente, repartitoarele de apa, intrerupatoarele magnetice si alte tipuri de senzori, care fac locuinta mai sigura, mai eficienta din punct de vedere energetic si cat mai usor de gestionat. Casa inteligenta poate fi o parte a sistemului de interfon, perceput ca fiind necesar in fiecare casa. Interfonul poate ajuta, de fapt, un sistem inteligent de casa. Pe langa functiile de baza, videointerfonul actioneaza ca un server web si se integreaza cu celelalte software-uri inteligente. 

Videointerfoanele, la fel ca multe alte facilitati din casa, sunt integrate si conectate intre ele si internet. Prezentul si viitorul interfoanelor si videointerfoanelor sunt legate de integrarea in cadrul sistemelor automatizate din locuinta. Aspectul interfoanelor si videinterfoanelor , bazate pe IP, este centrul de pornire pentru inglobarea unor functii succesive de aplicatii. De curand, s-a lansat un echipament, in care videointerfonul de la usa este, de asemenea, telecomanda casei automatizate. Echipamentul a fost creat special pentru a crea o casa confortabila, in conditii de siguranta. 

Echipamentul se adapteaza la orice tip de instalatie, in functie de necesitatile utilizatorului. Este un produs multifunctional, care se refera la controlul accesului, la supravegherea video, la securitate si la eficienta energetica. S-au creat o serie de interfoane si videointerfoane bazate pe SIP si sisteme de control I/O capabile sa primeasca semnale de la ceilalti senzori. Utilizatorii pot utiliza cele mai recente dispozitive Android sau parti IP la videointerfoane pentru a creste eficienta locuintei inteligente. Cu un Zigbee sau Z-Wave integrat in echipament, comunicarea fara fir cu diferiti senzori, corpuri de iluminat, termostate, comenzile usilor de la garaj sau alte dispozitive pot fi posibile. Vechile echipamente inteligente sunt cu fir. Echipamentele fara fir se bazeaza pe tehnologia IP. Ecranul de interior ajuta nu doar la utilizarea videointefonului, dar permite supravegherea video folosind incorporarea alarmelor fara fir, automatizarea casei, aplicatiile mobile si controlul de la distanta. Foarte mult timp, sistemele de videointerfoane interioare si exterioare au permis oamenilor sa interactioneze cu vizitatorii. 

 Astazi, acesta a evoluat intr-un sistem central al locuintei pentru a controla diversele tehnologii inteligente si interfoanele bazate pe IP au contribuit mult la aceasta evolutie. in ziua de azi, tot mai multi proprietari de locuinte pun accent pe siguranta si pe automatizarea acesteia, prin automatizari porti, automatizare garaj, bariere acces, interfoanele, avand rolul de a deschide noi oportunitati.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10