Cum utilizezi tehnologia acasa Cum utilizezi tehnologia acasa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Zilnic, tehnologia, te poate ajuta la sarcinile zilnice facandu-le mai simple si mai sigure.  Sunt 5 moduri simple prin care puteti imbunatati casa cu cele mai bune tehnologii. Aceste 5 moduri sunt: 1. Sistemele de alarma si dvr - Sistemele de alarma cu fir sau fara, ajuta la protejarea casei. Acestea, cu ajutorul senzorilor de miscare, detecteaza persoanele care intra in casa. Daca senzorul detecteaza un vehicul, o persoana sau
Publicat pe 18 Apr 2016 13:46:49 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Reportaje
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Zilnic, tehnologia, te poate ajuta la sarcinile zilnice facandu-le mai simple si mai sigure.  Sunt 5 moduri simple prin care puteti imbunatati casa cu cele mai bune tehnologii. Aceste 5 moduri sunt: 

1. Sistemele de alarma si dvr - Sistemele de alarma cu fir sau fara, ajuta la protejarea casei. Acestea, cu ajutorul senzorilor de miscare, detecteaza persoanele care intra in casa. Daca senzorul detecteaza un vehicul, o persoana sau un animal acesta va declansa o alarma sau lumini intermitente. Sistemele de alarma fara fir pentru drum, permit conectarea la o camera video din afara casei, care poate fi conectata la telefonul mobil sau la gadget-uri portabile, astfel veti putea vedea ce se intampla acasa de oriunde va aflati. 

2. Sisteme termostat Wi-Fi pentru incalzirea casei - Daca doriti sa reduceti costurile incalzirii la domiciliu, un termostat poate fi util. Acesta foloseste tehnologia senzorilor pentru a transfera caldura in casa, cand persoanele sunt in casa sau nu. Controlul sistemului se poate face de la un telefon mobil sau laptop, asfel incat caldura sa se distribuie cum doriti. Acest sistem este util in cazul in care sunteti in vacanta si temperatura de afara este sub zero grade si doriti sa activati caldura pentru a preveni congelarea tevilor. 

3. Aspirator robot pentru covoare - Intr-o gospodarie ocupata, mentinerea covoarelor curate poate fi imposibila, dar cu ajutorul unui robot aspirator setat pentru a le curata, poti mentine o curatentie a acestora fara ca tu sa ridici un deget. Aspiratoarele robot lucreaza prin folosirea de senzori ce ajuta la impiedicarea unor obstacole sau la aruncarea deseurilor colectate direct intr-un cos de gunoi. 

4. Echipamentele de iluminat pentru exteriorul casei - Sunt persoane care uita sa stinga lumina, inainte de a parasi casa. Acest echipament permite aprinderea luminilor in aer liber de pe smartphone, laptop sau tableta dupa ce setezi adresa ta. 

5. Incuietorile inteligente pentru usi - Echipament ce ajuta la inchiderea propriei case. Din fericire, se poate instala sistemul de blocare tactil pe zavor, astfel incat sa nu mai fie nevoie de utilizarea cheilor pentru a intra in locuinta. Trebuie doar sa atingeti varful degetului si usa se va deschide. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10