Cum influenteaza viata, internetul lucrurilor? Cum influenteaza viata, internetul lucrurilor?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: O revolutie in devenire si dificil de masurat este internetul lucrurilor. Aceste lucruri au luat mare amplaore si schimba enorm viata oamenilor. Pana in prezent, fiecare utilizator decide sa incarce pe Internt pentru a partaja o poza selfie, imaginea ultimei bauturi ale noptii, o schimbare despre starea sentimentala sau fotografia cu desertul favorit. Acum, pana si frigiderul sau orice obiect din casa poate avea o adresa IP pentru
Publicat pe 20 May 2016 12:52:18 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Reportaje
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


O revolutie in devenire si dificil de masurat este internetul lucrurilor. Aceste lucruri au luat mare amplaore si schimba enorm viata oamenilor. Pana in prezent, fiecare utilizator decide sa incarce pe Internt pentru a partaja o poza selfie, imaginea ultimei bauturi ale noptii, o schimbare despre starea sentimentala sau fotografia cu desertul favorit. 

Acum, pana si frigiderul sau orice obiect din casa poate avea o adresa IP pentru a incarca informatii pe contul personal. Casa se va umple de obiecte digitale: televizor, consola pentru jocuri video, aparate video, masina de spalat, masina de spalat vase si, de asemenea, periuta de dinti. Se preconizeaza ca pana in anul 2020, in lume, vor exista 26.000 de milioane de sisteme conectate la Internet ce analizeaza datele de pe retea automat. 

Cum crezi ca va schimba viata oamenilor, internetul lucrurilor? 
Cu siguranta, in toate sensurile. In ceea ce priveste politica de sanatate cu privire la utilizarea masinii, orele necesare de somn pentru a da ranadament la munca si pana la posibilitatea ca intreprinderea de electricitate sa deconecteze masina de spalat in cazul in care cererea de energie este pe punctul sa se prabuseaza in oras. Un inventator a afirmat ca daca toate obiectele din lume ar putea fi vandute, s-ar crea stocul tuturor bunurilor incat sa nu lipseasca nicioadata nimic si nicaieri: carti, mancare, pastile, inclusiv lumina sau automatizarea portilor. Dar, se va simti obligat sa ofere informatii personale despre pasiunile sale. Vor fi mult mai multe informatii despre obiceiurile de consum ale oamenilor, unele lucruri fiind greu de controlat. Marile progrese in ceea ce priveste Internetul lucrurilor pot fi vazute in fabricile mari si in marketing, in relatia brandurilor cu furnizorii. 

La masini si biciclete sunt instalati senzori sau au atasate alarme care ofera informatii zilnic pentru a cunoaste modul de folosire. Se poate face un profil in cateva minute, bazat pe ambrenta digitala si se poate actualiza continuu. Firmele de energie electrica au montat senzori inteligenti care masoara si prezic consumul. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10