Modernizarea tehnologiei Modernizarea tehnologiei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cinci motive pentru care a fi conectat in mod constant nu este intotdeauna un lucru bun La fel ca toata lumea care traieste in secolul 21, iubeste tehnologia. Asa cum nu ne putem imagina viata fara telefon, insa exista anumite dezavantaje de a avea intotdeauna un dispozitiv digital in mana. Acum, unii dintre noi consideram ca tehnologia instraineaza oamenii si ii face incapabili sa se conecteze la un nivel mai profund. Cu toate acestea,
Publicat pe 03 Jun 2016 10:47:28 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Opinii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cinci motive pentru care a fi conectat in mod constant nu este intotdeauna un lucru bun La fel ca toata lumea care traieste in secolul 21, iubeste tehnologia. Asa cum nu ne putem imagina viata fara telefon, insa exista anumite dezavantaje de a avea intotdeauna un dispozitiv digital in mana. Acum, unii dintre noi consideram ca tehnologia instraineaza oamenii si ii face incapabili sa se conecteze la un nivel mai profund. Cu toate acestea, credem cu adevarat in unele situatii in care suntem conectati permanent pot avea piedici. 
A.Nu traiesc prezentul: Datorita social media, oamenii au oportunitatea de a se documenta orice moment din viata lor. Pentru tineri, acest lucru este deosebit de tentant. Social media este o modalitate de a interactiona usor cu prietenii, dar uneori, luand in joaca conversatiile pe chat sau verificarea constanta a Twitter-ului s-ar putea sa nu merite. Acum, se pare ca acea parte, un concert sau un joc sportiv, nu merita sa mergi, doar in cazul in care in care creezi o poveste cu ajutorul aparatelor de supraveghere sau o poza pe care sa o postezi pe Instagram pentru a arata celorlati cat de mult te distrezi tu. Daca esti usor de enervat, nu e nimic mai rau decat incercarea de a vedea scena de la un concert unde sute de oameni in frunte cu tine exploateaza la maxim telefoanele pentru a inregistra sau bloca vederile deja limitate. Telefoanele sunt lucruri, dar daca tu esti unul dintre obsedatii care detine un iPhone doar cu scopul acesta, oricine sta in spatele tau nu si-ar dori nimic mai mult decat sa-ti ia iPhone-ul si sa ti-l sparga. Nu este nimic rau in crearea a catorva filmulete sau fotografii, dar in momentul in care devine enervant sau exagerezi, este un lucru rau atat pentru viata ta reala, cat si pentru cei care te urmaresc. Nimeni nu vrea sa se uite la o filmare de 10 minute. Ia o pauza si traieste clipa. 

B.Crearea a 500 de selfie Ca si social media, nu este nimic gresit cu crearea selfi-urilor, dar cu moderatie. De fapt, daca esti singur in confortul casei tale faci mai multe decat crezi. Atunci cand, cand esti in public sau cu prietenii tai, incercati sa nu irositi timpul facand selfie. In cazul in care nu ai capturat imaginea perfecta, primele 5 incercari pana la 10 pe care le tot incerci, inseamana jocul selfie pur si simplu nu functioneaza pentru tine in acea zi. Asadar, incearca mai tarziu. 

C.Stii ce face toata lumea 24/7 Avand o perspectiva despre ceea ce face toata lumea 24/7, pare grozav pana cand devine obsedant sa vezi ceea ce fac altii. Iti verifici in mod constant telefonul, cauti actualizari privind viata altor oameni si te impiedica sa te bucuri de propria viata. 

D.Nerabdarea Cu toate aceasta tehnologie la dispozitia noastra, ne face mai nerabdatori de a afla alte informatii contabile sau de orice alta natura. Ne asteptam sa avem raspunsuri imediat la intrebarile noastre. De asemenea, asteptarea mesajelor devine chinuitoare pentru ca stim ca toata lumea are telefonul asupra lor in permanenta. Dar, nimic nu este mai rau decat sa vezi cineva a vazut mesajele si nu a raspuns. 

E.Conversatii In timp ce nu credem ca tehnologia este de a distruge structura societatii, uneori poate fi mai dificil sa vorbesti cu oamenii din cauza acesteia. Am fi vinovati daca telefonul ne distrage atentia atunci cand comunicam cu oamenii. 

Tehnologia imbunatateste foarte mult viata noastra, dar uneori, facem un pas inapoi foarte important. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imageC.Adi Geo
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 26.03.2017

imageA.Dan
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 21.03.2017

imageV.Domnul Gabriel
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 15.03.2017

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.574 / 10